800 tl ye 1 aylık buldum iyimi??? Nokia n96 kullanan varmı ??? ***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
800 tl ye 1 aylık buldum iyimi??? Nokia n96 kullanan varmı ??? ***
Slm arkadaşlar ben 800 tl ye ikinci el daha 1 aylık tam takım eksiksiz tertemiz bir n96 buldum . Satan arkadaş paraya sıkışmış ve aslında satmak istemiyor ama ..neyse.. Telefonu inceledim ve çok hoşuma gitti çok beğendim. Benim sormak istediğim bu makinayı aranızda kullanan varmı, bu fiyata bu makina iyimi,şarjı nasıl gider kulanışlımıdır,ben düz n95(4gb) i incelemiştim arkadaşım da vardı ses çıkışı süperdi o makina öyleyse bu üst modeli daha mükemmeldir diye düşünüyorum.. Bide şunu merak ediyorum sanırım hafızası 16 gb (benim almak istediğim öyleymiş) ekstradan hafıza kartı sanırım 4gb veya 8 gb kaldırıyormuş bu doğrumu acaba ??? Vereceğiniz bilgiler için herkese şimdiden teşekürler...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bence al arkadaş kullanıyo süper telefon

wampirus45

Üye
ewt hafızası 16 gb sesi de n95 gibi filan kamerasıda çk süper hele ekran genişliği daha mükemmel ayriyetten 4 gb fln kaldırır telefon ama gerek yok 16 gb ı doldurabilecek misin? neyse hayırlı olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç düşünme garantisi,faturası varsa hemen al..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bncede eğer garantisi varsa yada yurtdısından gelmemişse hmn all

eQooo

eQooo

Üye
herkes al demiş bende al diyorum... faturasını falan da al ama..

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
ewt hafızası 16 gb sesi de n95 gibi filan kamerasıda çk süper hele ekran genişliği daha mükemmel ayriyetten 4 gb fln kaldırır telefon ama gerek yok 16 gb ı doldurabilecek misin? neyse hayırlı olsun
wala ben doldururum kardeş :) işyerinde bazen gececi oluyoruz işte olmayınca bende filmleri indirrim internetten 3gp yaparım seyrederim diye diüşünüyorum.:)

bboyy_58

bboyy_58

Üye
ıyı almıssın guzel makınaya gelınce bende kllanıyorum tevatur cıhaz sorunsuz yanı

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Fatura falan Duruyosa kaçırma derim ..

CeMayk

Üye
Ben kullanıyorum hiç düşünmeden al 16 gb hafıza + 16 gb microsd ultra6 serisi ile çalışıyor. 32 gb ile çalıştığıda söyleniyor onu ben denemedim cihaz 10 numara...

messi_10

Üye
bence alma 800 vereceğine 100 daha ver git 0 ını al

darkrulz

Üye
ben kullanıyorum kardeş işin gerceğini söyleyim araba telefon olsun ben bu işleri yapıom sıfır bile olsun sim kartını taktıktan sonra doğal olarak fiat düşer 800 çok ben kendim satıyorum makinamı 550 ye benden sana dost tavsiyesi

sanorhan

sanorhan

Üye
Bende N96 kullanıcısıyım bu cihazın üstüne de tanımam N97 falan hikaye en kullanışlısı bu N96 dır bence.Fatura ve garantili ise fiyatı da normal.Film sitelerinden bile online film seyredebiliyor,internet radyolarını dinleyebiliyorsun,kesinlikle tavsiye ederim.

Adilx05

Adilx05

Üye
Garanti Ve Faturası Varsa Al Bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt