800 tl sinir telefon önerisi acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
800 tl sinir telefon önerisi acil
Arkadaslar 800 tl para var elimde 800 tl yi geçemem
Güzel dokunmatik akıllı telefon önerilerinizi bekliyorum hangisi 800 tl yi hakediyor 800 olmasida sart degil dahada düsük olabilir ben samsung wonder i8150 yi düsündüm önerilerinizi bekliyorum ayrıca sıfır alıcam ve android takıntım var ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
xperia neo v kardeşim veya nokia olarakta 701 alabilirsin şimdi androidcinin biri gelecek xperia neo v varken 701 alınırmı diyecek :hmmm bide 100 daha koyabilirsen galaxy ace 2 yi de öneririm ama yok diyorsan kesinlikle xperia neo v nokia olarakda 701

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Vatan da indirim bekle ve Xperia Sola al :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
son güncelleme ile wonderın oyun performansı arttı neo v nin wondera göre artıları otg ve hdmi tek sorunu ise radyasyon(sar) değeri yüksek benim tekrar telefon alma seçeneğim olsa neo v alırdım açık ve net.

amcalu1

amcalu1

Üye
Xperia sola,xperia u ,Ace 2 araştır ucuz gördüğün zaman al bir de u ile sola jelly bean bile alcak yani güncel telefonlar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sola ≥ Ace2 > Neo V > Wonder

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben arastirdimda telefonları cok bi farkları yok işlemci hızları fark ediyor birtek gerisi ayni 5 megapixel kamera falan falan iste sizce aynı özelliklerdeki telefonu daha ucuza almam mantıklı olmazmı ?

- - - Eklendi - - -

sony ericson neo v piyasada cok aradim bulamadim elden satın alıcam

umut1739

Üye
bence görüntülü görüşme olmasına dikkat et viber tango kullanırsın maxipro5 :yuru

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Bence vatan computerin %25 indirimini bekle ve sony xperia sola al kafam 2-3 sene rahat etsin + jb yani android 4.1 güncellmeside alacak

system32dll

system32dll

Üye
Neo V veya Sola :oke:

Ancak her nekadar androidi desteklesem de iphone 3gs'de fena değil çoğu gameloft oyununu çalıştırıyormuş bence oda güzel :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Öncelikle alacağın telefon orta segment bir telefon olacak bunu bilmeni isterim..Üst segment bir telefon inceledi isen onlar ile karıştırmamamlısın..Hele ki Android'de sadece donanım farkı değil optimizasyon farkı da önemli..iOS ile karıştırmamalıyız mesela 3gs ve 4s optimizasyon aynı ama donanım farkından performans farkı var..Android'de bu durum söz konusu olamayabiliyor..Bir sürü Android telefon var ve optimizasyonları farklı..Neden optimizasyondan bahsediyorum ve önemli diyorum çünkü Android çekirdeği direk kullanmıyor Dalvik bu konuda çok önemli bunu kullanmak da telefonlar açısından cabası..Örnek vereyim Ace2 deki Mali400 ve s3 deki mali400 performansı aynı değil..Tabii ki ghz farkı da var ama optimizasyon farkı da var..Bu konuda da telefon alırken dikkat edelim..Gelelim Wonder ve Neo V performans farkına..Wonder 1.4 ghz ( Fabrika çıkışlı OC li ) ama Neo V den daha düşük performans sunuyor bunu da fps değerlerinden anlıyoruz aslında oyunlarda örneğin..Wonder çekirdeği zorlanmış bir alet ve bu yüzden asıl 1.4 lerden daha az performans sunuyor.Bu da bana göre dezavantaj millet 1.4 üne bakaraktan dahil alabiliyor.Kamera performansları hemen hemen aynı..Neo V'yi de OC lersek 1.9 a kadar çıkıyor bunu da belirteyim..Ayrıca destek konusunda Neo V daha üstün bu da cabası ki JB alırsa Dalvik performansını daha doğrusu Dalvik kullanımını statik olarak ICS den yaklaşık 2 kat daha verimli kullanacakmış daha doğrusu ben öyle okumuştum sanırım xda daydı..Bu da Wonder'a göre HDMI ve OTG dışında bir avantajı..Kabataslak bakmamak gerekiyor...Xperia Sola alma imkanın olsaydı kesinlikle onu tavsiye ederdim istersen market indirimlerini bekleyebilirsin..Son olarak SAR değeri Neo V nin sanırım 1.10 idi bunu da senin için önemli değilse öneriyorum..Aslında yazdıklarımın hepsini Neo V ye göre yazdım bir bakıma..Galaxy S öneririrdim ama bütçe meselesi ben olsam 2.el Galaxy S alırdım XDA desteği mükemmel bir telefon çok fazla kullanıcısı olduğu için..
Bunun yanında Android normal bir kullanıcı için karışık ve ele alınamaz bir sistem olabilir her ne kadar root ile bu aşılsa da..Eğer oyun ve uygulama konusunda sıkıntın olmaz ise ve rahat bir telefon istiyor ise 701'e bakabilirsin..Umarım faydalı olmuşumdur..İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Yada yurtdışında bir tanıdığın var samsung galaxy s2 de alabilrsin 800 tlye az bir para değil tam 800 TL

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
MasteLaa Yine Döktürmüş :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
MasteLaa yine döktürmüş dediğin gibi burdan kendisine teşekkür ediyorum değerli bilgiler için :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
system32dll

system32dll

Üye
MasteLaa hep böyle uzun satırlı ama önemli bilgiler yazdığı için kesin MaxiStar olmuşdur bence öyle :D :hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
Mustela harbi döktürmüşsün senle tel yarışı yapılmaz Karizma alt üst olur:ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Mustela da olduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...