Telefon Tavsiyesi 800-900 Limitli Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
800-900 Limitli Telefon Önerisi
Öncelikle hepinize iyi forumlar.

Başlıkta da dediğim gibi 800-900 Tl limitli telefon ariyorum.
Telefonu anneme hediye alıcam, RAM'in en az 2 Gb olmasi çok önemli benim için. Uzun vadeli kullanilicak telefon. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 al hem şarjıda iyi gidiyor annenin daha çok işine yaratacağını düşünüyorum.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
zenfone 5-6
GMD 2 + GMD 4G
Önerebilirim

androtik12

androtik12

Üye
Generel mobile one 4g al 15 mayısta satışta. Tam bir f/p telefone ve en az 2 yıl tüm güncellemeleri dünyada ilk alacaksın çünkü telefon google destekli. Fiyatıda 699 tl

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
General mobile 4g turkcellde 699 tl. 12 ay peşin fiyatına taksit ve 2 ay 2gb internet ile beraber. 40-50 değil de 60 verirsiniz. Pişman olmazsınız yeni fiyat/performans ürünü. Donanımına göre fiyat harika. 16 gb bellek+ sd kart+2 gb ram + 5 inç hd ips gorilla glass 4 ekran + 2500 mah pil vs.
Android One - General Mobile

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
General Mobile 4G al kaçırma

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Asus zenfone 5 yada 6.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İkinci el ve çok temiz, kutulu, faturalı, en fazla 1-2 ay kullanılmış bir Lumia 830 al,
Pişman olursanız sizden geri alabilirim : ) )

Haaa, boyutu sizi rahatsız etmiyecekse L 1520 de alabilirsiniz.

Buğra

Buğra

Admin
GMD 4G al :oke:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Yeniden GM önerileri başladı :D
Bende öneriyim bari :D GM 4G, Zenfone 5, M2 Aqua

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve muhammettvurucu
Polymath

Polymath

Üye
huawei g7. ama güncelleme dersen gm 4g. Google destekli sonuçta

berkmeric18

Üye
Asus alirsan üzülürsn sarj konusunda herkes begenmiyor. asus alcaksan 5 kere düşün

vegatablo

vegatablo

Üye
Gm 4g cidden o fiyata harika bir cihaz fakat 2.el g2 de olabilir ama sıfır almanizin daha uygun olacağını düşünüyorum asus alinacaksa zenfone 6 fakat büyük bir telefon casperlara bakabilirsin

ErenMSC

Üye
GMD 4G Avea da satış olacak mı :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Turkcell T60 Öneririm

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
general mobile 4g al kardeşim 700tlye 100 200 tl yide annenin diğer ihtiyaclarını karşıla bence general mobile sağlam cihazlar üretiyor fakat cihazlarda yazılım sorunları vardı geç gelmesi launcer çokmesi vs ve çok akılca bir adım attı ve googleyle anlaşma yaptı artık google verecek yeni nesil cihazların yazılımlarını galiba

Nibelungen.zD

Nibelungen.zD

Üye
Huawei G7 tabiki

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bence arkadaş çoktan almıştır telefonu. almışsa yazsa da milleti uğraştırmasa. Her siteye girince belkide alınmış bitmiş konunun tepede durması can sıkıcı. İlk konuyu açma mesajından başka mesajı olmadığı için bu şekilde düşündüm.
Aldın mı, almadın mı yazsaydın da millet boşuna uğraşmasa veya öneri devam etse bilsek. Hergün sitenin son cevaplananlar sayfasında belki de boşuna çıkıp duruyor :hmmm

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Bence arkadaş çoktan almıştır telefonu. almışsa yazsa da milleti uğraştırmasa. Her siteye girince belkide alınmış bitmiş konunun tepede durması can sıkıcı. İlk konuyu açma mesajından başka mesajı olmadığı için bu şekilde düşündüm.
Aldın mı, almadın mı yazsaydın da millet boşuna uğraşmasa veya öneri devam etse bilsek. Hergün sitenin son cevaplananlar sayfasında belki de boşuna çıkıp duruyor :hmmm
Canını sıkmasın daha almadım alsam yazardım dostum.Konuyu takip ediyorum.

Bu arada t60 ile 4g arasında kaldım büyük olasılıkla 4g alıcam.

Üst Alt