800 Liraya Alınabilecek Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

MeTeHaN 19

MeTeHaN 19

Üye
    Konu Sahibi
800 Liraya Alınabilecek Telefon Önerisi
Selam Arkadaşlar Ben bilgisayardaki işlerimi halledebileceğim film izleyebileceğim internette rahatlıkla gezinebilceğim bi telefon arıyorum üst sınırım 800 TL Buna Göre Telefon Önerebilirmisiniz?

Secret26

Secret26

Üye
Kardeşim 800 liralık nokia lumia'lar var ve general mobile discovery şiddetle tavsiye ederim.
Android ve wp8 arasında seçim yap tercih senin gmd süper bir şey 599 lira lumialar az tuzlu

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
GM Discovery :sirit: Avatarında Güzelmiş

MeTeHaN 19

MeTeHaN 19

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim 800 liralık nokia lumia'lar var ve general mobile discovery şiddetle tavsiye ederim.
Android ve wp8 arasında seçim yap tercih senin gmd süper bir şey 599 lira lumialar az tuzlu
Peki Kardeşim Bu Telefonun Özellikleri Ve sen Kullanıyorsan Hiçbir OLumsuz yanı oldu mu?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım peki sen bu telefonu nerden aldın internet sitelerinde ön siparişi yapılıyor daha?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
GM Discovery tabiki

mertxxcan

mertxxcan

Üye
GM Discovery Al 200 tl cebine kalsın kardeş bende s3 almayı düşünüyodum markadan dolayı çekindim fakat videolarını izledim süper bişi hemde yarı fiyatına okadar tutulduki çok zor bulunuyo siparişler yetişmiyor karar senin.
Ben bi videolarını karşılaştırmaları izle derim
GM Discovery ın.

Samet.25

s3 alabiliyosan s3 almaya calis kardes en s3 e android 5.0 guncellemesi verilecek 5.0 telefonun omrunu en az 2 sene daha uzatir gm 5.0 alir mi belli degil buyuk ihtimal almaz almisken 1 kere al 3 4 sene kullan rahatca

MeTeHaN 19

MeTeHaN 19

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Al 200 tl cebine kalsın kardeş bende s3 almayı düşünüyodum markadan dolayı çekindim fakat videolarını izledim süper bişi hemde yarı fiyatına okadar tutulduki çok zor bulunuyo siparişler yetişmiyor karar senin.
Ben bi videolarını karşılaştırmaları izle derim
GM Discovery ın.

Neyse kardeş daha zamanım var sen gm discovery alınca bana mesaj at benim de markadan dolayı tereddütlerim var s3 e param yok s3 mini alsammı die düşünüyom ama hala gm discovery merak ediyom

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Neyse kardeş daha zamanım var sen gm discovery alınca bana mesaj at benim de markadan dolayı tereddütlerim var s3 e param yok s3 mini alsammı die düşünüyom ama hala gm discovery merak ediyom

Yarın hayırlısıyla alcam çok sabırsızım :) Kaç qündür alcam alcam diyorum alamıyorum hiç bir yerde yok :) Mini alcaksan Kesinlikle GM Discovery Öneririm :) Telefon Çin malı Blu adlı firmanın General Mobil Kendi adıyla sunuyor (Telefonların %50 %75 i zaten Çin malı Kore felan Samsunq bile :) )

MeTeHaN 19

MeTeHaN 19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az daha ara verip galaxy grand alsam olur mu acaba? Tek sim kartla kullancam ama yorumlarınıx nelerdir?

esraa123

Üye
Bence diğerlerinin ne desiğini aldırma turuncu indirimde l9. Al lg..ben 7gün nce aldm..harika bo cihaz..kamerasına laf söyliyolar hic oyle degil gayet iyi , hd video,düşük sar degeri, mükemmel çıkabilen batarya(yeni almama rağmen iki gün rahat gidiyo) estetik olarakta güzel,jelly beanda var qslide geldi,ve lgnim diger özellikleru,yeni guncellemeyle iuygulamaları sdye taşıma ... ben 3 4 aydır araştiriyorum en iyisi yani normal kullanıcılar için

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L, ye bir bak derim.
Grandda 180küsür ppi var kocaman ekran çözünürlük düşük. İyi bir telefon değil bence.

Legendary.

Legendary.

Üye
Xperia L, ye bir bak derim.
Grandda 180küsür ppi var kocaman ekran çözünürlük düşük. İyi bir telefon değil bence.

5' telefona o kadar ppi vermek rezillik mileti keriz yerine koyuyorlar :) :oke:

GM Discovery al bulursan

MeTeHaN 19

MeTeHaN 19

Üye
    Konu Sahibi
Peki L9 un kamerası biraz düşük gibi geldi nası acaba?

Legendary.

Legendary.

Üye
Baktımda Genel olarak General Mobile Discovery L9dan daha iyi :hmmm L9'un bataryası 350 mAh yüksek :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
L9dansa ben hala Xperia L derim :D

esraa123

Üye
Xperia l de güzel..kamera dersen l,batarya ve video dersen l9

Buğra

Buğra

Admin
general Mobile discovery all kesinlikle :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia L

WebAskeri

WebAskeri

Üye
Kardeşim Ben Telefonlardan Pek Anlamam Lakin.800 TL'ye Baba Gibi Bilgisayar Gibi Telefon Alın. Şimdiden Güle Güle Kullanman Dilegiyle...