Peki Kardeşim Bu Telefonun Özellikleri Ve sen Kullanıyorsan Hiçbir OLumsuz yanı oldu mu?Kardeşim 800 liralık nokia lumia'lar var ve general mobile discovery şiddetle tavsiye ederim.
Android ve wp8 arasında seçim yap tercih senin gmd süper bir şey 599 lira lumialar az tuzlu
Arkadaşım peki sen bu telefonu nerden aldın internet sitelerinde ön siparişi yapılıyor daha?Kardeşim 800 liralık nokia lumia'lar var ve general mobile discovery şiddetle tavsiye ederim.
Android ve wp8 arasında seçim yap tercih senin gmd süper bir şey 599 lira lumialar az tuzlu
GM Discovery Al 200 tl cebine kalsın kardeş bende s3 almayı düşünüyodum markadan dolayı çekindim fakat videolarını izledim süper bişi hemde yarı fiyatına okadar tutulduki çok zor bulunuyo siparişler yetişmiyor karar senin.
Ben bi videolarını karşılaştırmaları izle derim
GM Discovery ın.
Neyse kardeş daha zamanım var sen gm discovery alınca bana mesaj at benim de markadan dolayı tereddütlerim var s3 e param yok s3 mini alsammı die düşünüyom ama hala gm discovery merak ediyom
Kaç qündür alcam alcam diyorum alamıyorum hiç bir yerde yok
Mini alcaksan Kesinlikle GM Discovery Öneririm
Telefon Çin malı Blu adlı firmanın General Mobil Kendi adıyla sunuyor (Telefonların %50 %75 i zaten Çin malı Kore felan Samsunq bile
)Xperia L, ye bir bak derim.
Grandda 180küsür ppi var kocaman ekran çözünürlük düşük. İyi bir telefon değil bence.