800- 1300 civarı telefonlardan öneriniz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caafatih

Üye
    Konu Sahibi
800- 1300 civarı telefonlardan öneriniz var mı ?
Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim daha önce nokia 5800 kullandım ve çok sıkıldım :) şöyle düzgün kullanışlı özellikli bi telefon öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia Lumia 800 çok yakında Türkiye'de olacak şiddetle tavsiye ederim. Symbian Belle istersen Nokia 603 veya 701 tavsiye ederim.
Samsung Wave 3 de yakında piyasada olacak çok şık bir telefondur Bada 2.0 işletim sistemiyle geliyor.
Onun dışında piyasada var olanlardan Android istersen Sony Ericsson Xperia Neo, Samsung Galaxy S+(Plus) veya LG Optimus Black gibi modeller tavsiye edebilirim.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Arkadaşım Nokia modellerini önermiyorum hemde Lumia modelleri 1300'den bayağı yukarıda olacak Sony Ericsson veya HTC öneriyorum.SE XPERİA Neo veya Xperia Ray.

Lenneth

Üye
Samsung Galaxy R

y n s c n

y n s c n

Üye
Eğer güç istiyorsan Optimus 3D tavsiye ederim sana arkadasım, piyasada yarışamayacağı cihaz yoktur.. ve çift kanal ve çift bellek'li olan ilk cihazdır OMAP4 Platformu ile uçuşa geçirilen cihaz'ın şu anki rakipleri nexus,İPhone4S'tir.. Ve fiyat olarak onlardan bayağı aşşağında.. Yazılım sorunu var evet ama LG onuda bu ay sonu çözeceğini söyledi.

Ocean258

Ocean258

Üye
Oncelıkle Android'e gec derım hocam.. Symbianla yeterı kadar zaman gecırmıssın :) ınan android kullandıktan sonra cok daha ıyı anlıyorsun sybian'ın ne kadar daha basit oldugunu.. Ben optimus black kullanıyorum 4 ay oldu her soranada tavsiye ediyorum.Gercekten guzel telefon. Tasarım ekran kalitesi wifi hızı şarj süresi.. tavsiye ederim bi bakmanı.

caafatih

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederim değerli yorumlarınız için htc desire hd aldım çok kullanışlı ve performans olarak iyi dediğiniz gibi androidi hissetmeye başladım diyebilirim :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt