Telefon Tavsiyesi 800 - 1000 tl arası telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Heratica

Üye
Buket sende lg black mi satıon ne :P saka bi yana suan benim aklımada soktun bende istiom :)

technoshark

technoshark

Üye
Ben sana Optimus Black öneririm, neden der isen madem geleceğe yönelik bir telefon arıyorsun, uzun bir zaman arkana bakmadan kullanabileceğin ve senin gerçekten ihtiyaçlarını karşılıyacağını düşündüğüm bir ürün olur bence.
Parlaklık,kalınlık,ağırlık ve tasarım olarak en iyi smartphone ;) bence kafan daha fazla karışmadan al bir tane.

buket2

buket2

Üye
Buket sende lg black mi satıon ne :P saka bi yana suan benim aklımada soktun bende istiom :)

hahahha keşke... meraklıyım telefonlara keşke bir telefon bayii sahibi olabilseydimde satabilseydim :))) sadece bugüne kadar çok fazla telefon kullandım..çok marka geçti elimden dolayısıyla artık öğrendim hangi markanın kaliteli telefon yaptığından tutta teknik servis desteğine kadar... ama emin ol kalite, fiyat ve özellikle teknik destek konusunda lg şu an benim için 1 numara. o yüzden tlf almak isteyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunuyorum doğal olarak. yoksa bu forumda ne işim var :)))))))))))))))

uribaju

uribaju

Üye
c7,n8 veya biraz sabrın varsa n9u bekle ..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Androidli bir telefon al 2 yıl sonra görücez nokıayı htc ve galaxy serilerinden bişiler öneririm:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar merhaba nokia yı öneren arkadaşlar lütfen kızmasın ama sanırım nokiadan başka tel kullanmadınız. nokia yı cebime koymayalı sanırım 8.10 yıl kadar oluyor :) okadar para o kötü tellere verilmez paraya yazık ... arkadaşım ben her model tel kullandım wave ıphone galaxy sonyericson ... o fiyata alabileceğin en iyi teller galaxy s yada lg black...

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
arkadaşlar merhaba nokia yı öneren arkadaşlar lütfen kızmasın ama sanırım nokiadan başka tel kullanmadınız. nokia yı cebime koymayalı sanırım 8.10 yıl kadar oluyor :) okadar para o kötü tellere verilmez paraya yazık ... arkadaşım ben her model tel kullandım wave ıphone galaxy sonyericson ... o fiyata alabileceğin en iyi teller galaxy s yada lg black...
doğrusu 8-10 yıl nokiayı kullanmadığın çok belli sen ilkönce eline bir nokia al ondan sonra gel:oke:

• Beğen
Tepkiler: mustafa603 ve technoshark
technoblue

technoblue

Üye
nokia symbian işletim sisteminde kaldığı sürece yenilgiye mahkum kalacaktır. bütün rakipleri android kullanmaya başladı. bugün telefon konusu açılınca herkez android der. android işletim sistemli bir telefon sorulunca da sony ericsson, samsung ve lg isimleri ön plana çıkmaya başladı. nokia sadece kamera geliştirerek, biraz şık telefonlar geliştirerek ilerleyebileceğini sanıyor ama yavaş yavaş kullanıcı kaybetmeye başladı. uzun zaman önce adını telefon piyasasında duyamadığımız lg bile smartphone konusunda ipi göğüsleyenler arasına girdi ve hakikaten harika işler yapıyorlar. yenilikçi olmak lazım biraz.

• Beğen
Tepkiler: estorak ve *İnci Sözlük*
technoshark

technoshark

Üye
aslında haklısınız android işletim sistemli telefonlar en başta tercih sebebi olmalıdır.. nokia 8 yıldır eline almayan arkadaşta kendince haklı saygı duyarım

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus black derim bende şuan piyasadaki en iyi smartphone.Nova display ozelliği,android 2.2 froyo işlemci ekran kalitesi,hızı,parlaklık,kalınlık,ağırlık gibi ozellıklerıde diğer telefonlardan önde.şarj konusundada gayet başarılı. 3-4 gun gıdıyormuş. piyasa fiyatıda 999 Tl.. benım sana tavsiyem budur.. bı bak araştır sende ıstersen

technoshark

technoshark

Üye
Şarj konusunda %50 daha tasarruflu olduğu iyi birşey. diğer türlü şarj aletini yanımızda taşımak zorunda kalıcaktık :) dediğin gibi ağırlık olarak 109 gr hoş o kadarda ağır değil. tasarım olarak resimlerde göze hoş geliyor, tercih sebebi olur. :oke:

uribaju

uribaju

Üye
4-5 grafikli oyun için android taraftarları dolmuş..Nokia bu telefon markalarının babası işte kabul edin..symbiana gelen anna güncelleştirmesiyle görsellikte de sorunu kalmıcak.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus black'i su an araştırıyorum, baska önerisi olan varsa nedeniyle beraber söylerse sevinirim

technoshark

technoshark

Üye
4-5 grafikli oyun için android taraftarları dolmuş..Nokia bu telefon markalarının babası işte kabul edin..symbiana gelen anna güncelleştirmesiyle görsellikte de sorunu kalmıcak.

Nokia ilk zamanlarda kendinden epeyce söz ettirdi tabiki buna kimse birşey diyemez.. fakat artık nokia o kadar tercih edilen bir marka edasında değil. çünkü bizler genel olarak farklı arayışlar içinde olduğumuzdan ama bu kötü anlamda değil kendimizi geliştirmek için güzel,bunuda sürekli yapacağa benziyoruz. bu sebepten nokia kendisini değiştirmezse pek uzun sürmeden nakavt olur bence.:bilmm

• Beğen
Tepkiler: technoblue
buket2

buket2

Üye
nokia şu an çok çok geri kaldı ya... bence son dönemde çıkan android işletim sistemine sahip telefonlarla boy ölçüşemez. ayrıca tasarımları hala çok kaba... bıraz kendını yenılemesı gerek. tamam hemen hemen hepimiz cep telefonu olayına nokia ile başladık ama yeniliklere açık olmak gerekir bu kadar sadık kullanıcı olmaya da gerek yok bence...

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu konuda tartışmayın :off:Telefon tavsiyesi istiyorum tartışmak isteyen baska konu açsın lütfen:vur

technoblue

technoblue

Üye
@buket2 katılıyorum sana. o kadar para verdikten sonra neden kendini geliştirme imkanı olmayan bi telefon alayım ki. symbian anna çıksa ne olur ki. sonuçta androidle boy ölçüşebileceğini sanmıyorum.

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaslar bu konuda tartışmayın :off:Telefon tavsiyesi istiyorum tartışmak isteyen baska konu açsın lütfen:vur

arkadaş sana tavsiye sunduk farklı isteklerin varsa onlara göre sunalım ama şuanki tüm isteklerini karşılıyacak olaraktan gözle görülen optimus blacki, ekranın parlaklığı olsun, tasarım olsun,ağırlık olsun kayda değer artışı mevcut, android 2.2 işletim sistemi. daha ne olsun ;)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
OPTİMUS BLACK HARİÇ BASKA BİR MODEL ÖNERECEK OLAN VARSA YAZSIN :vur

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt