Buket sende lg black mi satıon ne :P saka bi yana suan benim aklımada soktun bende istiom![]()
)) sadece bugüne kadar çok fazla telefon kullandım..çok marka geçti elimden dolayısıyla artık öğrendim hangi markanın kaliteli telefon yaptığından tutta teknik servis desteğine kadar... ama emin ol kalite, fiyat ve özellikle teknik destek konusunda lg şu an benim için 1 numara. o yüzden tlf almak isteyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunuyorum doğal olarak. yoksa bu forumda ne işim var
))))))))))))))
okadar para o kötü tellere verilmez paraya yazık ... arkadaşım ben her model tel kullandım wave ıphone galaxy sonyericson ... o fiyata alabileceğin en iyi teller galaxy s yada lg black...doğrusu 8-10 yıl nokiayı kullanmadığın çok belli sen ilkönce eline bir nokia al ondan sonra gelarkadaşlar merhaba nokia yı öneren arkadaşlar lütfen kızmasın ama sanırım nokiadan başka tel kullanmadınız. nokia yı cebime koymayalı sanırım 8.10 yıl kadar oluyorokadar para o kötü tellere verilmez paraya yazık ... arkadaşım ben her model tel kullandım wave ıphone galaxy sonyericson ... o fiyata alabileceğin en iyi teller galaxy s yada lg black...

4-5 grafikli oyun için android taraftarları dolmuş..Nokia bu telefon markalarının babası işte kabul edin..symbiana gelen anna güncelleştirmesiyle görsellikte de sorunu kalmıcak.

Arkadaslar bu konuda tartışmayınTelefon tavsiyesi istiyorum tartışmak isteyen baska konu açsın lütfen
![]()
doğrusu 8-10 yıl nokiayı kullanmadığın çok belli sen ilkönce eline bir nokia al ondan sonra gel![]()