Telefon Tavsiyesi 800 - 1000 tl arası telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
800 - 1000 tl arası telefon tavsiyesi
merhaba arkadaslar bu forumda yeniyim ve bir telefon analizi yapacağım, aklımda birkac model var sizin önerileriniz nelerdir, simdiden herkese teşekkürler. Saygılar.

technoshark

technoshark

Üye
Nokia N8 derim ben sana ... kullanımıda kolay bir telefon ;)

Ayrıca 12 mp kamerası mevcut ve gayet güzel çekim yapıyor.. fotoğrafı seven birisiysen güzel bir telefon 6x zoom mevcut. 16 gb dahili hafıza ve amoled ekrana sahip ;)

technoblue

technoblue

Üye
bence n8 o kadar parayı hak etmiyor. kullanan arkadaşım hiç memnun kalmadı kendisinden. bi süre sonra aşırı yavaşlamaya başladığından şikayetçiydi. ayrıca kamerası da 12 mp ama pek de iyi çektiği söylenemez. o kadar para verilecekse eğer symbian özelliği olan nokia yerine android işletim sistemi olan bi cihaz alınabilir.

dufy85

dufy85

Üye
LG Optimus black i tavsiye ederim.Fiyatı 999 TL. Fiyatına göre çok üstün özelliklere sahip bir telefon.Özelliklerinden biri de nova display olması...

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşım ben sana samsung wave 2 yi öneririm süper oyun canavarı n8 in bile oynatamadığı oyunları oynatıyor netten video izlenebiliyor facebooktan izlesene vb sitelerde hd telefon bada işletim sistemli al bence fiyatı 610 civarı

buket2

buket2

Üye
ben pek nokia taraftarı değilim açıkçası... hep aynı tasarım ve aynı menü...ayrıca tlf hala çok kaba...benim sana tavsiyem LG nin önümüzdeki günlerde çıkaracağı optimus black olacaktır. tasarım, kalite,uygun fiyat üçlemesi ile büyük bir çıkış yapacağını düşünüyorum... yeni bir ekran teknolojisi olan nova display ile üretilmiş 4 inçlik bir ekrana sahip, ayrıca %50 tasarruflu şarjı uzun gidiyor...yani oyun meraklısıysan tam sana göre.... 5 mp kamera ve 2 mp ön kamerası ile hem kaliteli fotoğraflar çekebilirsin hemde görüntülü görüşme yapabilirsin. ayrıca içinde bulunan google android marketten uygulamalrı ücretsiz indirebilirsin... android 2.2 işlemcisine sahip...diğer telefonlarla karşılaştırdığında bu kadar güzel özelliklere sahip bir telefonu bu fiyata bence bulamazsın...

• Beğen
Tepkiler: technoblue
technoshark

technoshark

Üye
aslında haklısınız n8 symbian işletim sistemi yavaş yavaş tarih oluyor androidli telefon alınması daha mantıklı ... arkadaş oyun oynuyacaktır diye düşündüm :) kamerası felan yani cezbedicii..

optimus blackte tabiki tercih olabilir :)

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşlara katılıyorum. optimus black çok iyi bi tercih olur. android 2.2 işletim sistemi kullanıyor ve android işletim sistemi sürekli kendini geliştiren bir sistem. ayrıca güneş ışınlarına göre ekran parlaklığını ayarlayan nova display özelliği ilk defa kullanılmış ve oldukça başarılı. ayrıca %50 enerji tasarrufu sağlaması ayrı bir güzellik. ön kamerada 2mp kamera kullanarak başka bir ilke daha imza atmışlar. fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. bence tercih edilebilecek bir smartphone adaylarından biri.

myth_1905

myth_1905

Üye
LG OPTİMUS BLACK:oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar biraz daha ileriye dönük bir telefon istiyorum, Etrafımdakiler LG'yi önermiyor, siz neden LG'yi tavsiye ediyorsunuz ?

buket2

buket2

Üye
hangi özelliklerinden dolayı önermiyorlar? yani daha önce lg markasını kullanıp sorun mu yaşamışlar?

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Toplum lafları, LG'ye pek güvenemiyorlar açıkçası.

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım her zaman söylüyorum. lg nin tek kötü yanı daha önce adının bu kadar duyulmamış olmasıydı. benim de arkadaşlarım lg kullandı ve ben şikayetçi olan duymadım. he arkadaşların dediği gibi eğer neden sorun yaşadıklarını söylersen bildiğimiz bişeyse yorum yaparız. ama şöyle de bi dipnot geçeyim. optimus black te uzaktan yardım seçeneği var ve araştırdığım kadarıyla bu şu demek oluyor telefonda her hangi bir sorun olduğunda uzaktan yardım seçeneğini kullanıyorsunuz ve lg cihazınızla bağlantıya geçip sorunu çözümlemeye çalışıyor.

buket2

buket2

Üye
ya sonuçta lafa bakarsan konuşan çok olur kusura bakma... desen ki bana şu şu sebeplerden dolayı diye kabul ederim... ama ben bir lg kullanıcısı olarak bu markadan , markanın ürünlerini sahiplenmesinden çok memnunum. adamlar sadece satış değil satış sonrası desteğede önem veriyorlar. forumda incelersen lg nin ürünlerinden teknik desteğine kadar insanların ne derecede memnun olup bu markayı tavsiye ettiğini görebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: technoblue
61semih

61semih

Üye
lg telefon pazarında yenı degıl ortalıklarda samsung ve bırcok marka yokken lg vardı.dunya çapındada ıyı bır pazar payı vardı.tabıkı bır zamanlar.yenıden bu duruma gelmeye cabalıyor sanırım yurt dısında bu guven sorunu yok mesela.aynı olay motorola da da var gercı turkıyede motorola daha cok bılınıyor,son zamanlarda cekılmıstı cem uzan sayesınde turkıye pazarından.fakat yıne gırıyor mukemmlede telefonları var yurt dısında.lg ye guvenebılırsınız telefon konusunda tek kusku ıkıncı el olrak satarken yaşıyabılırsınız:sopa:

Uruloki

Uruloki

Üye
wave 2 c7 n8 lg optimus black şuan başka aklıma gelmiyor

Starsley

n8, C7 ve wave2

61semih

61semih

Üye
c7 ne yaa nokıa alınacaksa n8 veya n900,gerisi için secenek çok galaxy s ,htc desire ,desire s, optımus black aklıma gelenler bunlar

hoss

hoss

Üye
wave 2 , x10 , galaxy s , htc desire den birini alabilirsin

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Şu an çok kararsız kaldım herkes farklı model söylerse olmazki, herkes 1 tane model söylesin sadece 1 tane.:off:

Üst Alt