80.000 Üye / Ailemiz büyüyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isim0101

Üye
bende katıldım aranıza

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hoşgeldin .. ;)

akula

akula

Üye
hoş geldin

CK1991

CK1991

Üye
tebrik ederim gerçekten alexayı şaşkına çevirmişsiniz ama bilinki hedefiniz 100000 üye deil dünyanın ilk 1000 sitesine girmek olmalıdır üye bulursunuz ama hit yapmalısınız pageranka değecek bölümleriniz war ama yeterince kaliteli paylaşımlar göremiyorum biraz ağır olabilir konuştuklarım ama dedğim gibi siz alexaya yönelin sizer orası zaten üye getiriyor saygılarımla

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Google da durumumuz iyi, gelen yabancı misafirlerin %80 i google dan geliyor bize, tabi bunların içinde %10 luk bir kısım Adwords reklamlarımız, cep alakalı kelimelerde google reklamları arasında sitemiz yer alıyor aynı zamanda reklamvereniz.
(Örnek)

Alexa da muthis bir yukselisimiz oldugu dogru %1000 kadar bir değer 3 ayda.

Google da da aynı sekilde yaşandı bu büyüme. ( 2K indexden 400k index )

Pagerank konusuna takmıyoruz artık çünkü güncelleme görünmüyor gibi, baska projeleri varmıs google da ancak eğer olaki pagerank güncellemesi geliyorsa kesinlikle pr4 olacaktır zaten. Şu an pr4 değerinde bir site google gözünde. Google Webmaster tools da görünen de bu yalnız pagerank guncellemesi yapmıyor google. Pagerank ta amacımız artık o yüzden 4 degil 5 .

Turkiyede şu an bile top500 de olmamız güzel sadece 2 ayda.

Burada ise hedefimiz ilk 100 (Tr de)

Birde
big-boards var , o sistemde de 500k mesaj sayısı olması gerek sitemizin en az, biz şu ana kadar Prune ( eski mesajları oto. silmeyi ) yapmasak 1.5katlamıştık ancak 2005 mesajlarının hemen hemen yarısı yoktur, 2004 mesajları zaten sıfırlanmıştı, 2006 mesajlarının da bir kısmı silinmişti symbian destek ve uygulamalr bölümlerinde sadece.

CK1991

CK1991

Üye
sayın Negative beni yanlış anladınız heralde ben cümleme 'Alexayı şaşkına çevirmişsiniz' dierek başladım önceki mesajimda yaptığım yorumun nedeni sizi türkiyeninin en iyi cep forumu olarak görmem ve türkiyeyi sizin yönettiğinizi artık diğer dünya siteleriyle rekabet etmenizin zamanın geldiğini belirttim örn. almanya hollanda gibi cep telefonunda hepimizden önde giden ülkelere açılmanızın waktinin geldiğini belirtmek istediğim googleden yabancı üye çekmeye bakın:)saygılarımla..

alka_boluk

alka_boluk

Üye
siteye yeni üye oldum gerçekten mükemmel bir portal emeği geçenlerin ellerine sağlık

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
sayın Negative beni yanlış anladınız heralde ben cümleme 'Alexayı şaşkına çevirmişsiniz' dierek başladım önceki mesajimda yaptığım yorumun nedeni sizi türkiyeninin en iyi cep forumu olarak görmem ve türkiyeyi sizin yönettiğinizi artık diğer dünya siteleriyle rekabet etmenizin zamanın geldiğini belirttim örn. almanya hollanda gibi cep telefonunda hepimizden önde giden ülkelere açılmanızın waktinin geldiğini belirtmek istediğim googleden yabancı üye çekmeye bakın:)saygılarımla..
Yabancı bir portal yaparsak, zaten şu an yetişemedigimiz mevcut halimizin dosyalarının güncellenmesine, her konuyu cevaplamaya hiç yetişemeyiz. Şu an ucu ucuna belki cevapsız konu bırakmıyoruz + dosyaları güncellemeye calisiyoruz .

Eğer yabancılara açılırsak ( ki sitede 4-5 yabancı kisi gördüm google dan gelmis, tesekkur ve konusmaları bile ingilizceydi ), bu siteyi ihmal etmis yada özünden saptırmıs oluruz, biz Tr deki en iyi Cep Forum olacagız şu an için herşey güzel görünüyor.

Mevcut siteyi yabancılara açma ve yabancıları buraya yönlendirme durumu ise çok karısık bir tablo sergiler düşüncesindeyim.

*İleride 2 projem var, birini siz düşünmüşsünüz zaten ancak önce maxicep den tam anlamı ile herkesin adından söz edebilecegi bir verim almamız gerek. :oke:

siteye yeni üye oldum gerçekten mükemmel bir portal emeği geçenlerin ellerine sağlık
Hoşgeldiniz. :dance:

CK1991

CK1991

Üye
Yabancı bir portal yaparsak, zaten şu an yetişemedigimiz mevcut halimizin dosyalarının güncellenmesine, her konuyu cevaplamaya hiç yetişemeyiz. Şu an ucu ucuna belki cevapsız konu bırakmıyoruz + dosyaları güncellemeye calisiyoruz .

Eğer yabancılara açılırsak ( ki sitede 4-5 yabancı kisi gördüm google dan gelmis, tesekkur ve konusmaları bile ingilizceydi ), bu siteyi ihmal etmis yada özünden saptırmıs oluruz, biz Tr deki en iyi Cep Forum olacagız şu an için herşey güzel görünüyor.

Mevcut siteyi yabancılara açma ve yabancıları buraya yönlendirme durumu ise çok karısık bir tablo sergiler düşüncesindeyim.

*İleride 2 projem var, birini siz düşünmüşsünüz zaten ancak önce maxicep den tam anlamı ile herkesin adından söz edebilecegi bir verim almamız gerek. :oke:

inşallah :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yakın zamanda Dosya Yönetici ve Kategori Yöneticisi ihtiyaçlarımızı bildireceğiz, bu sayede belki biraz daha etkin olarak, daha farklı projeleri kafamıza sokabiliriz ama şu an gerçekten mümkün degil, örneğin dosyaları ekleyen en aktif arkadaslarımız okulları dolayısıyla internetten bile uzaklaşmaya basladılar.

CK1991

CK1991

Üye
Yakın zamanda Dosya Yönetici ve Kategori Yöneticisi ihtiyaçlarımızı bildireceğiz, bu sayede belki biraz daha etkin olarak, daha farklı projeleri kafamıza sokabiliriz ama şu an gerçekten mümkün degil, örneğin dosyaları ekleyen en aktif arkadaslarımız okulları dolayısıyla internetten bile uzaklaşmaya basladılar.

ben 16 yaşındayım ama bugüne kadar 7 tane vbulletin kurdum gerçekten moderatörler sitenin belkemiği gerçekten araştırıp bulan mod olursa hem üye sempatisi artar hemde doğal olarak siteye sempati oluşur :)

konularınızın kalitesiyle yetkililerinizin eksikliğini hissttrmezsnz merak etmeyin 100000 içinde hayırlı olsun :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tesekkur ederiz :)

anticw

Üye
site çok güzel ve başarılı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hoşgeldiniz.

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
Buraların EN Buyugu O Baska MaxiCep MAxicep Cok Yasa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...