80.000 Üye / Ailemiz büyüyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
80.000 Üye / Ailemiz büyüyor ...
Selam arkadaslar

80bin üyeyi de bugun görmüş olduk.
Daha nice 10bin üyelere demek istiyorum.
Son zamanlarda Günlük yeni üye sayımız çok arttı, üye sayımız hızla yükseliyor fakat bunun yanında mesaj sayısı ve yararlı konulardaki aktiflik bu oranda tam olarak yükselmiyor. Neyse bu konuyu zamana bırakarak simdilik konumuza geçelim .

Bizim yanımızda olan, destek veren, bir sekilde sitemizden yararlanan herkese çok teşekkürler, ama unutmayın yararlandıgınız ölçüde olmasa da fayda sağlamaya çalışın, karşılığını daha da fazla alacaksınız. :oke:

Unutmadan; En önemlisi ise tesekkur etmek.

:dance:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, site büyüyor.İnşallah kısa zamanda 100 bininci üyeye ulaşacak site. Belki inanmazsın ama en az senin kadar ben de sevinçliyim bu duruma. Bu büyüme ve gelişmede payım olduysa ne mutlu bana..

Bu arada ödül konusu bayağı bir daikkat çekici, üyeleri güzel günler bekliyor.

Bu arada, sitenin istatistikleri biraz karışık geldi bana. Aşağıda verdiğim istatistik linkine baktığımda Ağustos ayı hiti 23 bin küsür hit gösteriyor, bu doğru mu yoksa ben mi yanlış bakıyorum?

http://www.maxicep.com/stats/

Linki unutmuşum. :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Neye baktıgından ve ne hitinden bahsettiğine baglı.
Rakamları editleme şansımız zaten yok, direk server dan almakta, 12 saatte bir kendi kendini güncellemekte.

Ağustos ayındaki Ortalama değerlere bakıyorsan düşüktür nedeni Agustos un son haftası bu serveri aldık, dolayısı ile son haftanın istatistigi var sadece, zaten aylara tıklarsan ayrıntılı günlük istatistiklere bakabilirsin

Visits Kısmı tekil ziyaretçi sayısıdır ve gördügünüz gibi dün 21bin civarını gördük :oke:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Daha nice Binlere ancak maxiye uye oldugumdan belirli su sorun hep var uye sayisi yeterince fazla ama online uye sayisi cok az ben 80 bin uyesi olacagina 10bin online uyesi olsa daha yararli olurdu...farkindayim tabiki80 binin 80 bin uyesi de ayni anda cevirim ici olamaz ancak 80 binin yaninda yuzler bazen onlar online sayisi oluyor bu uzucu

CooL'n'Quiet

Üye
ben hep burdayım gelenler hosgelir xD

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha nice Binlere ancak maxiye uye oldugumdan belirli su sorun hep var uye sayisi yeterince fazla ama online uye sayisi cok az ben 80 bin uyesi olacagina 10bin online uyesi olsa daha yararli olurdu...farkindayim tabiki80 binin 80 bin uyesi de ayni anda cevirim ici olamaz ancak 80 binin yaninda yuzler bazen onlar online sayisi oluyor bu uzucu

400.000 üyeli forumlarda bile 10.000 online üye sayısını görmek çok zor.

Keza bizim forumumuzda şuanda 2500*3000 civarı online üyemiz gözükmektedir. Bu da gayet güzel bir rakam bana göre :oke:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;460609' Alıntı:
400.000 üyeli forumlarda bile 10.000 online üye sayısını görmek çok zor.

Keza bizim forumumuzda şuanda 2500*3000 civarı online üyemiz gözükmektedir. Bu da gayet güzel bir rakam bana göre :oke:

ne 2500 * 3000 uye mi ?? van yapma ya dikkat et o siteye giren kullanici ... uye sayisi 3 hane li sayilarda dolasip duruyor 200-300-100-80 zamanina gore iste ama ziyaret eden kisi cok 2500 2000 felan oluyor..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ziyaret derken misafir gözükenler google üzerinden aramayla siteye gelen kişiler. Dolayısıyla kayıt oluyorlar ve daha sonra farklı kişiler geliyor.

Günlük ortalama 200 üyeden 900 üyeye çıktı. Google üzerinden gelen misafirler sayesinde oldu bu. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ozan
SelmanTE

SelmanTE

Üye
yakariz bu gezegini

yakarııııııııııııııııııııııııııııııız :ehe

• Beğen
akula

akula

Üye
benim hanım bile üye oldu:D:D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Site rakamlarına bakarsak, online listesinde özellikle büyük çapta bir aktiflik var son zamanlarda zaten, bunun nedeni günde 800-900 civarı yeni üyenin kayıt olması ama ne yazıkki 10 tanesi aktif olabiliyor anca yada olmaya calisiyor buna çözümümüz hazır yakında işleme sokacagiz ummarım daha aktif olacak.

Online listesinde misafir sayısı çok görünebilir nedeni birçok sitede link durumunda ve arama motorlarına tam indexlenme yolundayız, ancak kaç online üye oldugunu bakarsanız önceden 100 civarı iken dün 320 online üye görüldü, bu da iyi bir gelisme.

Şu an kafa yordugumuz konu, gelen yeni üyeleri foruma daha çok oranda kazandırmak.

POWER

POWER

Üye
O da olacak inşallah...Daha nice başarılara Maxi...

• Beğen
safakk

safakk

Üye
nice 80000 lere maxicep:alkis:thumbup:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Site rakamlarına bakarsak, online listesinde özellikle büyük çapta bir aktiflik var son zamanlarda zaten, bunun nedeni günde 800-900 civarı yeni üyenin kayıt olması ama ne yazıkki 10 tanesi aktif olabiliyor anca yada olmaya calisiyor buna çözümümüz hazır yakında işleme sokacagiz ummarım daha aktif olacak.

Online listesinde misafir sayısı çok görünebilir nedeni birçok sitede link durumunda ve arama motorlarına tam indexlenme yolundayız, ancak kaç online üye oldugunu bakarsanız önceden 100 civarı iken dün 320 online üye görüldü, bu da iyi bir gelisme.

Şu an kafa yordugumuz konu, gelen yeni üyeleri foruma daha çok oranda kazandırmak.

bekliyoruz.. :alkis

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
82bin oldu bile üye rakamımız :) :box

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bende eskiden ozzzy olarak maxicepteydim ama site yenilendi kapandı derken 2 yıl sonra geri döndüm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hosgeldin dost :oke:

Kaptan

Kaptan

Üye
90bin oldu .. :)

safakk

safakk

Üye
oh oh maşşallah bir iki gün giremedim neler değişmiş yahu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...