8 LİRAYA SINIRSIZ YAPABİLİRMİYİM? (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
    Konu Sahibi
8 LİRAYA SINIRSIZ YAPABİLİRMİYİM? (Yardım)
Selam maxicep sakinleri benim sorum şöyle ben yeni vodofone faturasız hat ve vodem net cihazı almayı düşünüyorum vodofonun cepnet sınırsız 7,99 tl'lik paketini alsam bunu vodemnet ile kullanabilirmiyim?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yapmış ve yapacak olduğunuz yardımlar adına:tşk:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet kullanabilirsin.

Biliyorsundur ama yine de hatırlatayım, paketin dolduğunda 96kps ile devam eder hızın, bu da PC de çok yavaş anlamına geliyor.

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş öyle dio herkes ama ttnete 55tl ödemekten iyidir heralde :) ha kardeş bende turkcell var evde arkadaşın laptoptan benim tele bağladım nete aynı adsl gibi takır takır açıyo sayfaları yani gayet hızlı 3.5g üzerinden bende vodem net alsam aynı hızı yakalayabilirmiyim acaba?:islik

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
evet kardeş öyle dio herkes ama ttnete 55tl ödemekten iyidir heralde :) ha kardeş bende turkcell var evde arkadaşın laptoptan benim tele bağladım nete aynı adsl gibi takır takır açıyo sayfaları yani gayet hızlı 3.5g üzerinden bende vodem net alsam aynı hızı yakalayabilirmiyim acaba?:islik

1. Bölgende 3G olacak
2. Net paketiniz olacak mesela 1GB , 4GB gibi.

Eğer demek istediğiniz sınırsız devam eden bağlantı hızını soruyorsanız, en fazla 96kps olur, mobil modem kullanmanız hızınızı artırmaz. Aktif paketiniz olursa o hızda girebilirsiniz.

Bİr tüyo vereyim, aktif proxy kullanırsanız bu hız sınırı kalkar ama pekte güvenli değil.

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
    Konu Sahibi
aktif proxy hakkında detaylı bi bilgi verirseniz sevinirim tşkrler.

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

webci274

Üye
Arkadaşlar ben bu güvenli değil konusunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt