Nokia 5800 internet ve kontör hakkında yardım edebilecek biri var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bart1905

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 internet ve kontör hakkında yardım edebilecek biri var mı?
Merhaba arkadaşlar,kendime Nokia 5800 almayı düşünüyorum,çok araştırdım ama bazı sorularıma cevap bulamadım hiçbiyerde,umarım bilen veya kullanan vardır..
Ben pek fazla evde olmuyorum,o yüzden dışarıda falan internet kullanmak istiyorum,ama wi-fi veya wireless ın olmadığı yerlerdede,bunun için 3G paket almamı söylediler,gpse falanda girmek istiyorum,ama bir kaç kişi,o paketlerle http li sitelere giremeyeceğimi söyledi,öyle kontörün gider dedi,ben web tarayacım ile dolaşmak,işlerimi halletmek,ve gps kullanmak istiyorum,bunu 3G int. paket alarak kontörsüz bir şekilde yapabilirmiyim?? yardım ederseniz çok sevinirim,şimdiden tşk.ler...:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnternete wifisiz bağlanmak için evet internet paketi alacaksın ama gps için nete gerek yok zaten dahili gps alıcısı var..onun için ayrı program kurman gerekecek..

bart1905

Üye
    Konu Sahibi
tşk.ederim,biliyorum araştırdım garmin falan,ama ilk bağlanışta,harita vs için kontor alır bi diyolar:S
bide http siteleri ve küçük çaplıda olsa downloadlarda internet paketine dahil değilmi? kontorden düşmez yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk bağlanışta da son bağlanışta da kontör yemez..sen al her türlü desteği veririz..ama diğer internet gezintilerinde kontör gider..

bart1905

Üye
    Konu Sahibi
neden? internet paketine dahil değilmi onlar?:( kota bitene kadar yani..?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır gps ayrı bir olay onu nete bağlanma ile karıştırma..

bart1905

Üye
    Konu Sahibi
gpsi biliyorumda niye sitelerde kontor gidiyo,pakete dahil değil?:S

rafi1994

rafi1994

Üye
arkadaşım yani senin alacağın telin dah,ili gps alıcısı var belki ilk girişinde kayıt olman için bi 5 10 kontörün gidebilir ama daha sonra gitmez eğer internete bağlanmak istiyorsanda ya poaket almada girersin haftada bir 150 kontür yüklersin yada paket alıp ayda 65 kontöre rahat rahat girersin bu iki şey ayrı şeylerdir.

bart1905

Üye
    Konu Sahibi
eyw,çok tşk.ler bende bunu öğrenmek istiyodum...:)

robiscik

Üye
arkadaşlar bana gps e bağlanınca kontor gitmeyen bir telefon gerekli sizce bu dedigim olay 5800 damı yoksa n79 damı mevcut? yani bu a-gps denilen olay kontor ötürüyormuş, a-gps olmayan hangisi bunlardan.

asps

Üye
slm ark. ben gps te kontör gitmesin diye int. bi kaç bilgi bulup kapattım ama bu seferde gps'si açtığımda int. bağlansınmı diye soruyor ve girmior ne yapmamam gerekiyor. teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
evet ya ayarları yaptım ama bu sefer gps yüklenmiyor illa internete bağlan diyor...

mutluadam

Üye
evet yeğenim benim amacımda senin gibiydi o yüzden aldım 5800 ı. ama işte bu telefonda bu internete girmeden kaynaklanan baya külfetli bir kontör gidişi var. ben hemen halletme yoluna gittim ve vodafone standart internet paketini 250 mb a geçirdim 5 gün oldu geçeli 80 mb giitti bile:) ama neyseki bu bile bir fren yoksa standart paketten gitsem yandım:) bi ayda telefonun parası kadar para vermem lazım:) gerçi öğrenme aşamasında olduğumdan oluyo bu kadar harcama kararlı bi hale gelsek öğrenipte oturur harcama. evet bence şimdilik en uygun paket 250 mb lık olan paket vodafone daki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt