batuhan__41
Üye
Hesabını Bilen Tarife !! Lütfen Yardımcı Olun.. ):
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| PAKET AŞAMAMA Hesabını Bilen Tarifeler'deki aylık paketinizin tamamını kullandığınızda hattınız bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor. Böylece farkında olmadan paketinizi aşamıyorsunuz. TEK MESAJLA EK PAKET ALMA Eğer ayın geri kalanında kullanımınıza devam etmeniz gerekiyorsa veya paketinizle sahip olduğunuz avantajlar haricinde kullanım yapmanız gerekiyorsa, 7999'a EKLE yazıp göndereceğiniz ücretsiz bir SMS yoluyla hemen 5 TL'lik Ek Paket alabiliyor ve bu paketi tüm iletişim ihtiyaçlarınızda kullanabiliyorsunuz. Üstelik Ek Paket'ten yapacağınız her yöne konuşmalarınızın dk'sı da yalnızca 10 kr. İstediğiniz zaman ve ayda istediğiniz kadar alabileceğiniz Ek Paket(ler)inizin bakiyesini BAKIYE EK yazıp 7999'a ücretsiz göndererek öğrenebiliyorsunuz. ***(EN İYİ ÖZELLİĞİ BU OLUYOR) ANLIK PAKET SORGULAMA *7999# Faturalı bir tarifede gecikmesiz, gerçek zamanlı yani ANLIK sorgulama imkanı vermesiyle de Türkiye'de bir ilk olan Hesabını Bilen Tarifeler'de, paketinizde O AN ne kadar kaldığını *7999#'yi ücretsiz arayarak öğrenebiliyorsunuz. *7999#'yi arayarak yaptığınız sorguda, ekranda göreceğiniz servis mesajındaki bilgi size 48 saat veya 24 saat öncesinin değil, o anın bilgisini veriyor. Böylece kullanımınızın güncel durumunu devamlı takip edebiliyorsunuz. CEP LİRA YÜKLEYEBİLME Tarifenizle aylık paketiniz bittiğinde veya haricinde kullanım yapmak için ücretsiz bir SMS'le Ek Paket satın alabileceğiniz gibi, bu ihtiyaçlarınız için faturasız abonelerin yaptığı gibi Cep Lira da yükleyebilirsiniz. Bunu tüm Cep Lira yükleme kanallarından yapabilir, yüklediğiniz Cep Lira'ların bakiyesini de *123#'yi ücretsiz arayarak öğrenebilirsiniz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BEN ŞUAN HESABINI BİLEN MİNİ TARİFESİNİ KULLANIYORUM AYLIK 200DK 20 SMS 20MB İNTERNETİM VAR.SİZCE İYİ Mİ YAPTIM?SMS PAKETİYLE 24TL AYLIK FATURAM OLUYOR.25 LİRAYA GENÇ AVANTAJ VAR BİLİYORUM AMA BAKİYE SORGULAMA YAPILDIĞINDA 2 GÜN ÖNCEKİ DURUMU BİLDİRİYOR.BU NEDENLE BU TARİFEYİ SEÇTİM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.. (: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||