Haber 8 Çekirdekli ve Güçlü GPU'lu Windows 10 Cihazlar Yolda!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi Intel girecek beklentisi uzun süredir mevcut seninde bildiğin gibi ancak ben nedense MTK sayesinde sanki Çin gibi pazarlarda daha aktif bir rol oyamayabileceğini düşünüyorum. Özellikle MTK lı cihazların peynir ekmek gibi satıldığı bir yerde sanki daha avantajlı olacaktır.
Evet ama Mediatek chipsetler bileşik değerdeki bşr Qualcomm chipsetin yarı performansını ancak veriyor.
snap 815 yada 820 li lumialar görmek isteriz ama onlar en iyi ihtimalle 2016 başı. 810 lu işlemciler biraz şaibeli oldular. Güvenim kalmadı pek. O yüzden üst seviyede snap 815 ve 820 yi bekliyorum. Ya İntel işlemcileri de bekliyorum artık lumialara. Getirmeleri lazım. O kadar intel ile dirsek temasında MS
Snapdragon 815 bu yıl çıkacak ama Snapdragon 820 iyi ihtimalle 2016 başlarına sarsacak.
Snapdragon 820 ve 815 Teknik Özellikleri Sızdırıldı! - MaxiCep

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hocam acaba Samsungu piyasaya çekmek için samsungun 4+4 işlemcilerine de verilebilecek bir izin olabilir mi bu?

dakamon

dakamon

Üye
Evet ama Mediatek chipsetler bileşik değerdeki bşr Qualcomm chipsetin yarı performansını ancak veriyor.

Snapdragon 815 bu yıl çıkacak ama Snapdragon 820 iyi ihtimalle 2016 başlarına sarsacak.
Snapdragon 820 ve 815 Teknik Özellikleri Sızdırıldı! - MaxiCep
Bide mediatek biraz pil konusunda qualcom kadar performanslı değil. Bunu da göz önüne alması lazım. Zira malum lumailarda büyük pil kapasitesi hiç göremiyoruz. 6'' ler hariç. Bu yüzden ben de İntel çözümünü düşünüyorum. İntel ile de aynı sektörü besleyen firmalar. Birbirilerine ihtiyacı olan firmalar bir yerde bunlar. Bi iş ortaklığına girişmeliler. Şu sıralar İntel mobil işlemcileri de çok ucuza veriyormuş sırf pazara yayılmak için.

Snap 815 820 diyoruz da adminim MS yi biliyoruz millet geçiyor çok sonra anca lumia larda görebiliyoruz :) Umarım bu sefer herkesle aynı seviyede bir cihaz yapar. Ben artık wp de 64 bit desteği ve 64 bit li işlemcili modelleri görmek istiyorum. İos geçti android te geçti wp de geçmesi şart bence. İstediği kadar gereksiz desinler ama prestij için bile olsa geçmeli.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bide mediatek biraz pil konusunda qualcom kadar performanslı değil. Bunu da göz önüne alması lazım. Zira malum lumailarda büyük pil kapasitesi hiç göremiyoruz. 6'' ler hariç. Bu yüzden ben de İntel çözümünü düşünüyorum. İntel ile de aynı sektörü besleyen firmalar. Birbirilerine ihtiyacı olan firmalar bir yerde bunlar. Bi iş ortaklığına girişmeliler. Şu sıralar İntel mobil işlemcileri de çok ucuza veriyormuş sırf pazara yayılmak için.

Snap 815 820 diyoruz da adminim MS yi biliyoruz millet geçiyor çok sonra anca lumia larda görebiliyoruz :) Umarım bu sefer herkesle aynı seviyede bir cihaz yapar. Ben artık wp de 64 bit desteği ve 64 bit li işlemcili modelleri görmek istiyorum. İos geçti android te geçti wp de geçmesi şart bence. İstediği kadar gereksiz desinler ama prestij için bile olsa geçmeli.
6'' derken öyle bi lumia mı vardı?:hmmm

@Safak

@Safak

Üye
snap 815 yada 820 li lumialar görmek isteriz ama onlar en iyi ihtimalle 2016 başı. 810 lu işlemciler biraz şaibeli oldular. Güvenim kalmadı pek. O yüzden üst seviyede snap 815 ve 820 yi bekliyorum. Ya İntel işlemcileri de bekliyorum artık lumialara. Getirmeleri lazım. O kadar intel ile dirsek temasında MS
merak ediyom wp gibi bir isletim sistemi dusuk ozelliklerle imkansizi basariyor o kadar donanima ne gerek var anlamiyorum adamlar bi bildigi var koymuyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
merak ediyom wp gibi bir isletim sistemi dusuk ozelliklerle imkansizi basariyor o kadar donanima ne gerek var anlamiyorum adamlar bi bildigi var koymuyor

Önümüzdeki dönemde çıkacak yeni nesil oyun ve uygulamaları da hesaba katmak gerekir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu sene sonu bahsedilen işlemciler ve üstün kamera 5 - 5,5 inç bir cihaz harika olur

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonlarımız jet hızında zatende bu sekiz çekirdekli telefonlar çıkınca iyice jet hızında kullanırız Artık :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yeni güçlü işlemcili telefon demek yeni güçlü kameralı telefon demek. Yeni işlemci demek yeni ram demek. Yeni işlemci demek yeni ekran demek. Yani kısaca yeni Amiral Gemisi demek. :ehe

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sene sonuna kadar izleyeceğim nasıl bir yada iki amiral gemi çıkacak

Jan

Jan

Üye
Gözümüz aydın :D :D :D :alkis

MaxipmaN

Üye
8 çekirdekli s400 olmasında :aman2:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, B.A.R.O.N ve lazye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz demiyormuydunuz wp android gibi değil donanım istemez alın size donanım şimdi kimse kalkıp wp çok donanim istemez tutturmasın madem o kadar stabildi apple gibi çift (2) çekirdekte kalırdı. :cool

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve lazye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Siz demiyormuydunuz wp android gibi değil donanım istemez alın size donanım şimdi kimse kalkıp wp daha stabil diye tutturmasın madem o kadar stabildi apple gibi çift (2) çekirdekte kalırdı. :cool

Sekiz çekirdek kullanmasının ne sakıncası var? :hmmm

komando04

komando04

Üye
Windows 10 cihazları çıkana kadar lg g3e devam afkadaşlar

luckysleven

luckysleven

Üye
Madem wp ler 1gb ram cift cekirdekle takir takir calisiyor peki neden yeni gelen cihazlara fazla fazla cekirdek koymaya basladilar ?

Hani o androiddeki fazla cekirdeklerin dusmanlarina soruyorum : )

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Madem wp ler 1gb ram cift cekirdekle takir takir calisiyor peki neden yeni gelen cihazlara fazla fazla cekirdek koymaya basladilar ?

Hani o androiddeki fazla cekirdeklerin dusmanlarina soruyorum : )
Üst seviye android kullanıcılarının ön yargılarını yıkmak ve donanım hastası insanların dikkatini çekmek ?

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ogzhnoTr