papakudioflu
Emekli Yönetici
Evet ama Mediatek chipsetler bileşik değerdeki bşr Qualcomm chipsetin yarı performansını ancak veriyor.Abi Intel girecek beklentisi uzun süredir mevcut seninde bildiğin gibi ancak ben nedense MTK sayesinde sanki Çin gibi pazarlarda daha aktif bir rol oyamayabileceğini düşünüyorum. Özellikle MTK lı cihazların peynir ekmek gibi satıldığı bir yerde sanki daha avantajlı olacaktır.
Snapdragon 815 bu yıl çıkacak ama Snapdragon 820 iyi ihtimalle 2016 başlarına sarsacak.snap 815 yada 820 li lumialar görmek isteriz ama onlar en iyi ihtimalle 2016 başı. 810 lu işlemciler biraz şaibeli oldular. Güvenim kalmadı pek. O yüzden üst seviyede snap 815 ve 820 yi bekliyorum. Ya İntel işlemcileri de bekliyorum artık lumialara. Getirmeleri lazım. O kadar intel ile dirsek temasında MS
Snapdragon 820 ve 815 Teknik Özellikleri Sızdırıldı! - MaxiCep
Umarım bu sefer herkesle aynı seviyede bir cihaz yapar. Ben artık wp de 64 bit desteği ve 64 bit li işlemcili modelleri görmek istiyorum. İos geçti android te geçti wp de geçmesi şart bence. İstediği kadar gereksiz desinler ama prestij için bile olsa geçmeli.