Haber 8.1'de Dikkatimi Çeken ince Ayrıntı ve sorunlar !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
8.1'de Dikkatimi Çeken ince Ayrıntı ve sorunlar !
8.1'de Dikkatimi Çeken ince Ayrıntı ve sorunları Burada Yazdım Sizinde Dikkatinizi çeken şeyler varsa lütfen paylaşın

1-Oyun Yükleme Süresi Uzamış [İndirme Deyil]
2-Oyuna Girerken Sagda 3 çubuk Cıkıyor [Çözemedim Efekt Heralde]
3-Telefonu Bilgisayarın Yanına Getirdigimde Dıt Dıt Ötmeye başlıyor Pc bu 8.1'den sonra olmaya başladı
4-Arka Planda Müzik çalarken. Ana Menüde Müzik Bölümü Gri Oluyordu O Kaldırılmış[Hoşuma Gidiyordu Aslında :(]
5-Menü Geçiş Efekti Degişmiş
6-Kişilere Telefon Bölümünden Girince Facebook ve diger hesaplardaki Arkadaşlarda Görülüyor Ama Direk Girince Görünmüyor.

realname11

Üye
Bilgisayarına yaklaştırınca parazit gibi bi sesmi çıkıyor yoks anormal telefondanmı bildirim geliyor ?

beats

beats

Üye
Bilgisayarına yaklaştırınca parazit gibi bi sesmi çıkıyor yoks anormal telefondanmı bildirim geliyor ?
İşlemsel yükselteç sorunu olabilir normaldir, mikrofon ve hoparlör yakınlaşmasından dolayı olabilir. Tabii ki pc de hoparlör varsa.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
beats

beats

Üye
Bir de şebekeden kaynaklı olabilir; mesajda, aramada, mobil internette şebeke kullanımı artıyor. Nokia'nın kendi düzenlediği güncelleme olmadığı için normalden daha güçlü olup etkiliyor olabilir.

erhanercan

erhanercan

Üye
"deyil" değil "değil" :op:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
PureFood

PureFood

Üye
Hoparlorde titreme olağan bir şey. X2-02 var her mesaj ve aramada oluyor.

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar bir de şöyle bir özellik daha var daha önce var mıydı bilmiyorum mağazada dolaşıyordum şarjım bitti telefonu şarja taktım açıldığında tekrar mağaza açıldı ve kaldığım yerden devam ettim bu da önemli bir özellik

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar wp 8.1 tarayıcıda facebook masaüstü görünümünde açmıyor sizde de öylemi direk mobil sürümü açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt