7610 yardım ederseniz çok sevinirim bu telefon işi beni bitirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

balabatisler

Üye
    Konu Sahibi
7610 yardım ederseniz çok sevinirim bu telefon işi beni bitirdi
selamlar arkadaşlar ben 7610 telefon aldım 1 gb de hafıza kartı aldım yalnız ne jawa oluyor ne symbian 7610 a uygun olan oyunları programları indiriyorum yükleme çalışıyorum bozuk dosya vs gibi hatalar veriyor ancient empires 2 yi oynayabilmek için aldım bu telefonu 6600,6630,7610 bu üç telefonda da denedim 6630 önce açtı oynadım ama ertesi gün oyunu açılmadı .Onu da ,oyunlarda programlarda böyle bir durum olduğu için zararına satıp bu 7610 u aldım:) ben bu 7610 a yazılım mı yüklesem şu anki versiyonu :v 6.0522.0 02-06-05 rh-51 .yazılımını nokianın sitesinde bulamadım telefoncularda yazılım yüklemeye baya para istiyor sizce ne yapmalıyım bildiğiniz bir update programı java instaler gibi birşey yok mu acaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

kol@j

kol@j

Üye
nokia önce kurmak gibi bir sıkıntı olmaması lazım...
yüklemiş oyunu oynayacağın zaman kurulumunu gerçekleştirip
oynuyorsun...

64 mb kendi hafızası vardı... oynamak istediğin oyunu telefon hafızasına yükle, bir de oradan dene...

telefon eski model ... birde başka kaynaklardan indirdiğin oyunları dene

balabatisler

Üye
    Konu Sahibi
çok saol yardımın için 7610 un mu 64 mb 8 civarında kendi hafızası var ona da sığmıyor.Sanırım bir benim 7610 da böyle bir sorun var nette araştırdığım kadarıyla bu telefon oyun program ne varsa sorunsuzca çalıştıran bir telefonmuş ama hiçbiri 6600 gibi olamadı keşke ondan alsaydım

--------------- Ekleme ---------------

anlaşılan bu telefondan pek kullanan yok ya da kullanıp da bu sorunları yaayan yok :) vay be ne sorunmuş benimki de kralı gelse çözemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt