Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
720p HD
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore
Üye
720p filmler mkv olur.Ama ben telefonumda mkvde izliyorum.Yani flash playerde 1-2 tane 720p film hariç sorun yaşamadım.Filmdende kaynaklanıyor olabilir.Başka bir 720p film dene.Birde anna mı belle mi ?
net teki bi çok mp4 ün codek i farklıdır tel açmayabiliyor tabi online izleme sitelerinden indiriyosan youtube den denedin mi? orada ki mp4 leri sorunsuz açması lazım denediysen ve aynı sorun oluyosa o zaman telde bi sorun war demektir.
720p filmler mkv olur.Ama ben telefonumda mkvde izliyorum.Yani flash playerde 1-2 tane 720p film hariç sorun yaşamadım.Filmdende kaynaklanıyor olabilir.Başka bir 720p film dene.Birde anna mı belle mi ?
.mkv de vardi filmlerin icinde o da ayni hesap. Telefon belle
Dumbledore
Üye
maklube,ben bellede iken filmlerde sıkıntı yaşıyordum.Sanırım video playeri sorunluymuş.Şu an annayım film izlerken sıkıntı yaşamıyorum.Annada 720p filmler izleyebilirsin.
maklube
Üye
Konu Sahibi
Anna'dayken izledigim filmi simdi izleyemiyorum sorun bellede sanirim
Bellede iken öyle evet,ama orjinal flashlı annada altyazıyı görmüyor 2-3 gün uğraşmıştım.Meğer güncelleme gerekiyormuş.
maklube
Üye
Konu Sahibi
Anna'yi pek begenmiyorum aslinda. 480p izlicem artik napayim
najanaja
Üye
e tamam işte youtube den indirdiğin videoyu oynatıyorsa diğer oynatmadıkları codek ten dolayı sen benim ilk msj ı uyguladınmı bence bi dene elinde video converter wardır muhakkak normalde tele atınca oynatmayan videoyu dönüştür ve tekrar dene oynatması lazım.
e tamam işte youtube den indirdiğin videoyu oynatıyorsa diğer oynatmadıkları codek ten dolayı sen benim ilk msj ı uyguladınmı bence bi dene elinde video converter wardır muhakkak normalde tele atınca oynatmayan videoyu dönüştür ve tekrar dene oynatması lazım.
o zaman hiç uğraşma kardeş tele bi haller olmuş senin bişey diyemicem istersen format dene muhakkak düzelecektir tabi mantıken diyorum ben dedim diye de format çekme o senin kararın artık.
o zaman hiç uğraşma kardeş tele bi haller olmuş senin bişey diyemicem istersen format dene muhakkak düzelecektir tabi mantıken diyorum ben dedim diye de format çekme o senin kararın artık.
kardes zaten 2 gun once ofw attim telefona guncelleme falan da yok youtubeda bazi videolari HD aciyor bazilarini acmiyor. HD secenegini otomatik 1080p den aliyor ondan sanirim
najanaja
Üye
oda olabilir öğrenmenin en garanti yolu pc ye indir videoyu sonra tele atıp izlemeye çalış online izlemeye çalışma o zaman belli olur karın ağrısı