701 vs C7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Evet çoğu şey yanlış yazılmış. S^3 cihazlarında grafik işlemcisi olmayan tek telefon 500'dür. Görüntülü görüşme desteklemeyen telefonlar ise 500 ve 603'tür (700 destekliyor ama önünde kamerası yok).

ekreem12

ekreem12

Üye
701i ne kadar kötü hale getirmişiniz yahu :) 701de c7deki her ozellık var ekran kartı ram ve işlemci daha ust version ve tahminime göre fiatı 1200 1300 arasında satısa koyarlar suan vatanda 700 modelının fiatı 825ken ben bu sekıllde bi fiattan baslar die dusunuorum

qsaw

qsaw

Üye
701i ne kadar kötü hale getirmişiniz yahu :) 701de c7deki her ozellık var ekran kartı ram ve işlemci daha ust version ve tahminime göre fiatı 1200 1300 arasında satısa koyarlar suan vatanda 700 modelının fiatı 825ken ben bu sekıllde bi fiattan baslar die dusunuorum
c7 deki her şey yok 701 de IPS LCD(clearblack) var c7 de ise amoled

SilentOne

SilentOne

Üye
ıps ve amoled arasında pek bir fark yok bilmeyende süper amoled ile kıyaslıyorsunuz sanacak ama nokia dan sonra alıcağım telefon glaksi s seri sinden olucak s2 ne ole süper amoled plus telefonuu inceledim bizm led tv bile yanında sönük kalıyor :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
1000 tl civarında 701

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ye belle geldi telefon uçtu maşallah

seyfipasa

seyfipasa

Üye
aslında her hafta 1er lira toplasak herkesin teli yenileriz :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
701 al dostum

System X

System X

Üye
Nokia 701in 250mhz de çalışan gpusu ve sistem belleğinden ayrı 128mb rami bulunmaktadır.(bu özellik android cihazlarda yoktur gpu ve cpu android cihazlarda sistem belleğini ortak kullanır.Aynı anda ikisi rama erişemeyeceği için birbirlerini beklerler ve buda performans kaybı yaratır.Donnaımsal hızlandırmayı saymıyorum bile...)Arm11 1ghz de çalışan işlemciye 512mb sistem belleği eşlik etmektedir.c7 ise 256mb ram ile 680mhz arm11 işlemcisi bulunmaktadır.Gpu ise 32mbram ve 200mhz dir.Yani genel olarak 701in sistemsel özellikleri nedeniyle 701 alınması önerilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt