sende telefonu batırmışsın o kadar da değilfiyatı 700 ile 850 arasında nereyi gezdiysem bu fiyat aralıgı kardeşim ama c7 al derim ben 701 1 ghz var ama grafik kartı yok yanlış hatırlamıyosam 701 de ön kamera yok ve kamerası 5 mp c7 daha uygun senin için

850 az olur zaten 700 ün o kadar olması lazımTasarım olarak zaten 701 ile C7 ikiz kardeş sayılır işlemci arm cortex 11 ikiside aynı seri ancak 701 de aşırtma var 1 ghz C7 680 mhz Grafik kartı 603 ve 500 de 3d desteklemiyor 701 de 3d desteği mevcut Kamera 8 mpx flashlı Hd video desteği var fiyat olarakda 850 civarı depolarda bekliyor bence 701 umarım bilgiler yeterli olmuşdur ...
fiyatı 700 ile 850 arasında nereyi gezdiysem bu fiyat aralıgı kardeşim ama c7 al derim ben 701 1 ghz var ama grafik kartı yok yanlış hatırlamıyosam 701 de ön kamera yok ve kamerası 5 mp c7 daha uygun senin için
Grafik kartı var ama ne olduğu hakkında bilgi yok en azından son baktığımda yoktu, yalnız Nokia'nın açıklamasında geliştirilmiş grafik kartıyla ilgili birşeyler yazıyordu C7'deki GPU'nun geliştirilmiş hali olabilir, yani her haliye c7'den daha iyi çok fiyat farkı yoksa 701 daha mantıklı.
bu nokia nın siteside neden yazmazki işlemci kartını felan uğraştırıyor bizibu telefon hakkında çok geniş araştırmalar yaptım zamanında grafik işlemci var n8 dekinden 4 kat daha güçlü buda mükemmel bir performans demek n8 32mb 701 de 128mb grafik işlemci var . Telefonun ön kamerası var 3g görüntülü görüşme yapılabiliyor . Kamerası 8mp ve 1ghz işlemci oldugu için 2 kat daha net çekiyor ayrıca 512mb ram ile ram sıkıntında olmaz kesinlikle 701 derim

bu nokia nın siteside neden yazmazki işlemci kartını felan uğraştırıyor bizi
----------Eklendi @ 21:57:08 ---------- Yazıldı @ 21:56:41 ----------
yazmayınca her kafadan ayrı ses çıkıyor![]()

banada biri bulaştırdı bu smileyi sparsaus du galiba ismi hem smileyi bedeva
evet öyle oluyor nokia sitesinde donanımsal biçok şeyi yazmıyor sadece 1ghz işlemci yazıyor onuda baya abartmaya calışmışlar sanki vay bee 1 ghz ne laan dememizi bekler gibi olmuş piyasada 1.4 ghz telefonlar varken![]()
sigara içmeden mesaj atamıyosun zam teget mi geçti![]()

on kamera yokmu sakami la bu