701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
asigsasi

asigsasi

Üye
Bi yerde okumuştum hafıza kartı takınca donma yapıyomuş? Bi bilgi var mı bu konuyla ilgili

yok kardeşim donma felan yok şu şekilde yapabilirsin müziklerin resimlerin yükleme dosyaların hafıza kartında durur uygulama ve oyunları depo hafızasına kurarsın

- - - Eklendi - - -

peki internet performansı nasıl? hızlı ve sorunsuz bir şekilde açabiliyor mu siteleri?

her ne kadar işlemcisi 1.3 olsada opera mobil 11.5 i tavsiye ederim daha kullanışlı fakat sen nasıl istersen not kullan

versino2

versino2

Üye
telefona 512 mb ram koymuşlar bazen tek sekmede bile kapatıyor interneti anlayamıyorum 5800ım da 3 sekme de kapanıyordu çok berbat bişey delirtiyor beni bazen

aliosman166

aliosman166

Üye
telefona 512 mb ram koymuşlar bazen tek sekmede bile kapatıyor interneti anlayamıyorum 5800ım da 3 sekme de kapanıyordu çok berbat bişey delirtiyor beni bazen
böyle cümleler söylenince insanın alası gelmiyor yaa interneti son derece sağlam olması lazım n9 alcam o da çok para..

versino2

versino2

Üye
valla etkilemek istemem.sorun bende mi sadece onuda bilmiyorum ama gerçekten deli ediyor.anlayamıyorum sorunu denemedğim şey kalmadı hard format flaş filan baya denedim yok olmuyor.

asigsasi

asigsasi

Üye

5800 ın ram i 128 mb ve 512 mb olsa kapanmaz zaten

versino2

versino2

Üye
biliyorum zaten ben 701 de 512 var hiç bi ise yaramıyor o zaman asphalt kasar web den atar

aliosman166

aliosman166

Üye
nokia 701 de free ram ne kadar? yani sistemin kullandığından geriye bize ne kadar ram kalıyor?

sonerrap

sonerrap

Üye
dostum bende 701 kullanıyorum daha hiç ram sıkıntısı cekmedim 5sekme nette geziyorum bi yandan müzik calıyorum neti kapatıyorum asphalt oynuyorum müzik caları hiç kapatmıyorum zaten o hep calıyo :D daha ram sıkıntısı cekmedim cekmem gibide telefon yag gibi akıyo 2haftada 1 kapatıyorum teli oda arada kendine gelsin die yoksa dondugunu falan hiç görmedim fp1 cidden telefonu bambaşka yapdı bence fp1in içine efeck ve hack atıp flaşla 10numara tel

versino2

versino2

Üye
boşta 300mb yer kalıyor
sorun benim telefon da mi anlamadım her zaman yapmıyor arada bi bişey oluyor tek sekmede kapanıyor

aliosman166

aliosman166

Üye
boşta 300mb yer kalıyor
sorun benim telefon da mi anlamadım her zaman yapmıyor arada bi bişey oluyor tek sekmede kapanıyor
ühh 216 MB tını sistem mi yiyor :O desenize şu telefona s60v5 kursak fırtına gibi olur..

versino2

versino2

Üye
bak sana yardımcı olacak resim atayım.telefonun ilk açılıştaki hali bu hiç bişey açık değil

msy2017

msy2017

Üye
701 in tft lcd ıps ekranı c7 nin amoled ekranına göre kontrast olarak nasıl yani renkler canlı duruyor mu mesela bildirim çubuğu benim c7de siyaha yakın görünüyor 701de ekran ışığı kısılmış seviyede orası siyaha yakın mı yoksa daha çok gri mi

aliosman166

aliosman166

Üye
x.facebook.com da performans nasıl mesela 5800 da zaman tüneli olan bi profile girdiğinde telefon kafayı yiyor kapanıyor felan.. gerçi sitenin tamamını doğru düzgün çalıştırmıyor o ayrı

versino2

versino2

Üye
aby13 sanada yardımcı olacak bi resim atayım :) ekran parlaklığı en sonda

[I

msy2017

msy2017

Üye
fena değilmiş c7'mde de böyle duruyor sağol versino2 en sonda böyleyse en başta kontrast müthiştir

aliosman166

aliosman166

Üye
msy2017

msy2017

Üye
bu bildirim çubuğu modlarla filan modifiye edilip zenginleştirilemez mi?

- - - Eklendi - - -

bu bildirim çubuğu modlarla filan modifiye edilip zenginleştirilemez mi?

aliosman166

aliosman166

Üye
bu sony xpria pro nun özellikleri nokia 701 ile hemen hemen aynı ve xperia internette harika hiç kasma yok nokia 701 de böyle mi?

kewell67

Üye
slm kardeşler telefonun kilit kodu sorununu nasıl çözebiliriz kayboldu 701 modeli

Takipçi Satın Al

Üst Alt