701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
luckysleven

luckysleven

Üye

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler şu mesajlaşma ekranında mesaj gönderdiğimde ekran anlık beyaz-gri gibi birşey oluyor sonra mesaj gidiyor .. Fp1 den önce yoktu bu şak diye ekrana düşüyordu gönderdiğim mesaj ..

Birde yine fp1 den sonra yakınlık sensörüne bir haller oldu .. dün 2 kere ve demin görüşme sonlandıktan sonra devreden çıkmadı sensör ..

Ayrıca fp1 den sonra telefonun hızlandığı falan yok bu açık ve net : ) ben tek avantaj olarak menüde artık kasılma olmadığını gördüm o kadar ..

Kısaca telefon gayet stabil ama bu fp1 den kaynaklanan bir durum değil .. güncelleme olmasa da olurmuş : )

3 tanede sorum var ,

-701 de hangi browser ı tercih ediyorsunuz ?
-Ben telefonda 8gb class 10 kart kullanıyorum buna gerek var mı ?
-Telefonda hangi uygulama kaç mb yiyor , telefonun durumu vs vs bunu gösteren unsigned olmayan bir uygulama var mı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim browser olarak opera mobile kullan.. Hafıza kartı kişinin ihtiyacına bağlı dahilş hafıza yetmiyorsa kullan ama tavsiyem kullanmandan yana dosyaları hafıza kartına atıp tel hafızasını rahatlatabilirsin.. 3. Olarak öyle bir uygulamaya denk gelmedim.. Fp1 den sonra o mesajdaki bi anlık beyazlık bende de var takılma bence o kadar.. Ben telefonumda baya iyileşme hissettim son derece stabil oldu çokta memnunum. Ekran kırık servise vermem gerek ama veremiyorum o derece yani :D
yakınlık sensörü görüşme sırasında otomatik tuş kilidine geçtiyse tel ondan olmuştur bir sorun olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
701 çöktü ve flashta olmuoyr. sizce garantiye girer mi? birde vodafone den aldım garantisi kvk mı acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
servise ver ama kullanıcı hatasına girebilir

asigsasi

asigsasi

Üye
sen bi kvk ya götür artık parası neyse ver daha sağlam olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia com garantisi var kvk da yapıyor götür sen kvk ya

andreoni

Üye
Hard format at kullan arkadaşım ne gerek var götürmeye.

- Kendi tarayıcısı yeterli diye düşünüyorum. İlla alternatif istiyorsan opera.
- NetQin Security var uygulamaların ne kadar ram harcadığını falan gösteren.
- Tuş kilidi olayına katılmak durumundayım çünkü bende öyle birsey olmuyor.
- Mesaj gönderirken beyazlık olmuyor bende (Fp1 yüklü). Tema efektlerinden kaynaklı geçişleri diyorsan bişey diyemem.

Bide cihaz 1 Ghz den 1.3 Ghz e çıktığından ciddi anlamda hızlanmış. Bende öncedende takılma olmuyordu ama telefonu ilk açtığımda ana ekranlarda geçiş yaparken widgetler, ikonlar bekleyerek geliyordu şimdi hemen geliyor.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
açılmayan cihaza format nasıl atılıyo bilemedim. :( bazı kombinasyonlar girdim ama :((

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera+power tuşu

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı bende o:( artık kvk da cihaz

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bakalım kaç günde verecekler. birde acaba düzelir mi:? hani ben flaş atamadım onlar atabilirler mi? birde kullanıcı deme ihtimalleri var mı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullanıcı dşyebilirler ama yazılım olduğu için pek sanmam.. Onlar atarlar merak etme

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
android kullanan var mı? ben hiç kullanmadım ve şimdi s2 almaya niyetliyim. 701i de kardeşime vereyim sevinsin diyorum:) sizce nasıl . n9 da aklımdan geçiyo ama android forumda herkes s2 demiş. hiç kullanmadım ya android korkuyorum:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbiana alışkınsan androidi garipsersin karar senin bence n9 al

luckysleven

luckysleven

Üye
android kullanan var mı? ben hiç kullanmadım ve şimdi s2 almaya niyetliyim. 701i de kardeşime vereyim sevinsin diyorum:) sizce nasıl . n9 da aklımdan geçiyo ama android forumda herkes s2 demiş. hiç kullanmadım ya android korkuyorum:)

ben baya bir android kullandım .. Android ile belle arasında çok bir fark yok aslında var ama standart bir kullanıcı için fark yok mesela ben artık rom atmaktan telefonu kurcalamaktan sıkıldığım için belle yi denemek istedim artık telefonu daha sade ve kurcalamadan kullanıyorum fakat ben telefonu kurcalarım sıkıldıkça birşeyler kurar kaldırırm dersen android daha ideal .. Mesela benim gördüğüm kadarı ile en basit örnek olarak belle de arayüz değiştirmek için sadece spb launcher var buda zaten 3.5 lik ekranda ve düşük çözünürlükte birşeye benzemiyor ama android için sıkıldıkça değiştirebileceğin kadar launcher seçeneğin var kaldı ki samsung arayüzü çok daha güzel ve detaylı.. ayrıca s2 ile 701 i kıyaslarsak tabiki s2.. heleki 3.5 inc ekrandan sonra s2 ekranı seni ayrı bir boyuta taşır donanımı da cabası .. bunun aksi iddia edilemez objektif olmak lazım :oke:

android ile belle arasında daha farklar sayabilirim ama dediğim gibi ben belleye geçtim geçeli bana androidi aratan bellede ki tek eksik adam gibi bir qwerty uygulaması olmaması ve 2-3 uygulama hoş olsada fark etmez çünkü ekran dar : ) ama olsaydı ingilizce yapar klavyeyi genişletirdim ..

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
s2de karar kıldım nihayet. note çok büyük. :)) android deniyeceğim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun şimdiden

Takipçi Satın Al

Üst Alt