701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

djmicexs

Üye
nasıl bir ekran kilidi arıyorsun
go locker biliyorsan onun gibi yani çağrı cevaplarken aşağı kaydırıp cevap verme yukarı kaldırıp redetme gibi kullanışlı birşey böyle çok sade duruyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o tarz bulamazsın symbiana göre yok rastlamadım da

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde daha goremdim ole bişi bulursam atarım linkini

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba 701 kullanan arkadaşlar, ben C7 kullanıcısı olarak çok memnunken sizler uçuyor olmalısınız. Açıkçası bugüne kadar telde buda olsun diyip bulamadığım bir uygulama ve yazılım olmadı. Her eve lazım misali ...

asigsasi

asigsasi

Üye
rizENGIN arkadaşım müzik çalar widgeti signed olarak varmı ben bulamadım yada başlangıç sayfalarına sadece bir tane mi müzik çalar widget i ekleniyor yorum veya yorumlarınızı bekliyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadasım 5 dkda hackle telefonunu sonra symbianın keyfine bak cidden diyom symbianda özgür olunca çok rahatlayacan telefona ozamn aşık olucan

djmicexs

Üye
eyv arkadaşlar Bende bulamadım dün yabancı bir sitede gözüme çarptı detaylı bi araştırma yapıcam hack konusunda bi hatırlatma yapmak istiyorum telefon garanti dışı kalır hack yapılırsa garantiye yollarken nokia suite ye bağlayıp son yazılımı tekrar yüklemeniz lazım

andreoni

Üye
Ekran kilidi için program var ovi de. SlideAnswer. Arama gelince soldan sağa yapınca açılır, sağdan sola yapınca reddeder. Ben kullanıyorum çünkü cepten çıkarırken ekrana dokununca arama yanıtlanabiliyor yada reddedilebiliyor. Program kullanışlı bazı özellikleri pro versiyonunda diyor ancak pro sunu bulamadım. Ovi den indirebilirsin sadece programı çalıştırıp sol alttaki ok işaretiyle geri çıkıp arka planda açık bırakman yeterli. (pro da bunu gizleyebiliyorsun).

adela

Üye
wi-fi bağlantısı niye kopuyor yada kapanıyor. lazım olduğunda ayarlardan bağlan diyoruz..
magazadan yutube prog..(indirme hatası )veriyor...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wi-fi bağlantısı niye kopuyor yada kapanıyor. lazım olduğunda ayarlardan bağlan diyoruz..

telınde güvenlık programı varmı

andreoni

Üye
youtube programı derken youtube download mı? Bende indirmeye çalışayım yazarım sonucu. Gerektiğinde bağlandıktan sonra kopma olmuyor bende. Ovi yada başka bir uygulamada farketmiyor. rizEngin in dediği gibi bi program kesiyor olabilir.

----------Eklendi @ 14:09:10 ---------- Yazıldı @ 14:08:51 ----------

Eğer downloder ise yükledi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

youtube dowloader uygulaması sorunlu seçtıgın vıdeoyu açmadan geri atıyor

djmicexs

Üye
teşekkür ederim arkadaş dediğin gibi cebimden felan cıkarırken ya açıyor ya kapatıyor pederden çok azar işittim ondan dolayı :)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar simbian türkiye bloğunda belle fature packgösteriyor 701 in sürümünü. güncelleme geldi mi size

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virus tarama uygulaması gibi

asigsasi

asigsasi

Üye
bana güncelleme gelmedi fakat bugün aniden my nokia dan mesaj geldi 701 telefonunuz hakkında ne düşünüyorsunuz bende kamerasında auto focus özelliği niye yok dedim ve çift hoparlör kesin olması gerekir dedim

----------Eklendi @ 05:20:18 ---------- Yazıldı @ 05:17:22 ----------

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bana güncelleme gelmedi fakat bugün aniden my nokia dan mesaj geldi 701 telefonunuz hakkında ne düşünüyorsunuz bende kamerasında auto focus özelliği niye yok dedim ve çift hoparlör kesin olması gerekir dedim

----------Eklendi @ 05:20:18 ---------- Yazıldı @ 05:17:22 ----------

ilginç o bana gelmediama:(((

asigsasi

asigsasi

Üye
my nokia aboneliğin varmı

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
var ama gelen giden yok

Takipçi Satın Al