701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

andreoni

Üye
Fring ve skype programlarının uygun olanını mı bulamadın yoksa buldun da yüklendikten sonra mı çalışmadı. O programları kullanmıyorum ama merak ettim :)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle güncellemesi bize yok mu? yani diğer cihalar bizim kullandığımız belleye mi geçti

çakabey.03

Üye
symbian 3 destekli bu her iki programda ilginç olan fring ilk yüklediğimde çalışmasına rağmen ikinci denemem de çalışmadı voip denilen bir ayarı varmış 3g bağlantı ile bağlandığında bu voipten dolayı atıyormuş falan android telefonlarda böyle sorun yaşanmıyor maalesef symbianın kaderimidir nedir

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
voip özelliği nedir acaba google mapsta aynı sorunla çalışmıyor demekki. wifi de sorun yok ama 3g de ilk kurunca çalışıyor tam uydu bulurken küt gidiyor bir daha da açılmıyo

andreoni

Üye
3g ile bağlanmasını istemiyorsak nasıl yapıyoruz peki. Sürekli WLAN kullansın istiyorum. Yukarıdan aşağı doğru açılan bölümde mobil veri olan simgeden kapatırsak yeterli oluyor mu? Yoksa ayarlara girip ordan ayarlama mı yapmak gerekiyor?

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
evet yeterli oluyor. zaten orayı kapatınca ayarlardaki bölümde kapalı olmuş oluyor.

andreoni

Üye
teşekkürler.

uribaju

uribaju

Üye
şekli,tasarımı yeter ve yüksek özelliklerine göre ekonomik

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 iyi hoşta sistemi batırıyor telefonu .

çakabey.03

Üye
voip özelliği 3g yi kısıtlıyor galiba yani görüntülü görüşmeyi bedava yapmayı engelliyor bu arada bizim kullandığımız belleye geçti diğer telefonlar zaten telefonun mevcut güncellemesi varsa menüde program var ordan kontrol edebiliyordunuz ki bu önemli bi özellik bence

andreoni

Üye
701 iyi hoşta sistemi batırıyor telefonu .

Pes yani.. Belle ye de laf attınız ya.. C6-01 e belle yükledim. Farkı daha iyi anlayabiliyorsunuz. Yeni bir cihaz alsan dersin ki işlemcisi hızlı yok başka birseyi iyi. Ama aynı telefonda deneyince fark apaçık ortada. Bir cihaz bu kadar mı hızlanır. Bir telefonda olması gereken sistem belledir. 701 in elime ulaşmasına da az kaldı iyice sabırsızlanıyorum valla ne diyim.

701 kullanan arkadaşlar önceki cihazlarda güncelleme 7 Şubat ta yayınlandı. 701 içinde güncelleme oldu mu baktınız mı? Güncelleme olduysa ne gibi değişiklikler oldu yazarsanız sevinirim.

deLudoLu

Üye
Donanım olarak cok iyi , ram , islemci vs. Benim tek sıkıntım android olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Donanım Tam puanda Yazılım terreddütteyim :)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni güncelleme microsoft birleşenlerini ( lync, one note vs.) içeriyor. Bilginize.

----------Eklendi @ 22:19:50 ---------- Yazıldı @ 21:36:55 ----------

HER TÜRLÜ UYGULAMAYI ( MESAJLAR,DOSYA YÖNETİCİSİ, REHBER VS. ) VE TELEFONU KİLİTLEMENİZİ SAĞLAYAN BİR PROĞRAM. REKLAMLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARA. ÜSTELİK ÜCRETSİZ

TÜM 701 KULLANAN ARKADAŞLARA BENDEN GELSİN

ASC33

ASC33

Üye
Arkadaşlar yeni güncelleme microsoft birleşenlerini ( lync, one note vs.) içeriyor. Bilginize.

----------Eklendi @ 22:19:50 ---------- Yazıldı @ 21:36:55 ----------

HER TÜRLÜ UYGULAMAYI ( MESAJLAR,DOSYA YÖNETİCİSİ, REHBER VS. ) VE TELEFONU KİLİTLEMENİZİ SAĞLAYAN BİR PROĞRAM. REKLAMLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARA. ÜSTELİK ÜCRETSİZ

TÜM 701 KULLANAN ARKADAŞLARA BENDEN GELSİN

Eyvallah ellerine sağlık.Bu arada bende katıldım başlığı görünce hayırlı olsun.

storovi

Üye
polluxea♪;4315979' Alıntı:
701 kullanan kişi pek yok dostum forumda...
var var geldim 2 gün oldu alali ,,harika bir telefon bence..cekilen resimler cok cok güzel,videoda aynen öyle,symbian belle yüklü konfor olarak bence cok güzel ele oturuyor 1ghz hiz ve güc bir tek HDMI cikisi yok olacak o kadar(nokia bu birini yaparken digerini bilerek yapmiyor,satis politikasi yani)Arkadaslar tavsiye ederim....

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
güncellll

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Donanım olarak cok iyi , ram , islemci vs. Benim tek sıkıntım android olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Donanım Tam puanda Yazılım terreddütteyim :)

Böyle bir telefonun android olmasını kesinlikle istemezdim.Olursa Wp olabilirdi :D Çünkü Android Wp'nin tam aksine çok işlemci-ram v.s istiyor ve 701 Android olsaydı orta-alt düzey bir telefon olurdu...

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
voip özelliği 3g yi kısıtlıyor galiba yani görüntülü görüşmeyi bedava yapmayı engelliyor bu arada bizim kullandığımız belleye geçti diğer telefonlar zaten telefonun mevcut güncellemesi varsa menüde program var ordan kontrol edebiliyordunuz ki bu önemli bi özellik bence

Merhaba çakabey

aynı sorun bendede google mapsta oluyordu. ilk kurduğumda açılıyor sonra küt kapanıyor bir daha da açılmıyordu. birgün wifi açık ama herhangi bir wifi ağına bağlı değilken mobili de açıp gogle mapsı açmayı denedim açıldı. wifiyi kapatınca proğram açılmıyor ma wifiyi açınca ( bağlamasam bile) mobilden proğram çalışıyor bence dene

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Pes yani.. Belle ye de laf attınız ya.. C6-01 e belle yükledim. Farkı daha iyi anlayabiliyorsunuz. Yeni bir cihaz alsan dersin ki işlemcisi hızlı yok başka birseyi iyi. Ama aynı telefonda deneyince fark apaçık ortada. Bir cihaz bu kadar mı hızlanır. Bir telefonda olması gereken sistem belledir. 701 in elime ulaşmasına da az kaldı iyice sabırsızlanıyorum valla ne diyim.

701 kullanan arkadaşlar önceki cihazlarda güncelleme 7 Şubat ta yayınlandı. 701 içinde güncelleme oldu mu baktınız mı? Güncelleme olduysa ne gibi değişiklikler oldu yazarsanız sevinirim.

Belle ' ye atmadım . Sistemdeki uygulama kıtlığına attım kardeşim . Bunları biliyorsundur herhalde . Böyle kıt bir sistem böyle güzel telefona niçin konur anlamadım .

Takipçi Satın Al

Üst Alt