701 im internete girmem istediğimde ısınıyor ağarlaşıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakari1907

Üye
    Konu Sahibi
701 im internete girmem istediğimde ısınıyor ağarlaşıyor
merhaba arkadaşlar alalı 1 ay bile olmadığım nokia 701 telefonum son 2 gündür anormal hale geldi internete girmek istediğimde tam anlamıyla kafayı yiyor telefonun bataryasını söküp takmaya bıktım artık internete girmeye çalışmazsam bi sıkıntı yok ama ne zaman web ikonunu tıklasam telefon kaput oluyor sayfayı açmıyor o dakikadan sonra çok ağırlaşıyor ve ısınıyor.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merhaba arkadaşlar alalı 1 ay bile olmadığım nokia 701 telefonum son 2 gündür anormal hale geldi internete girmek istediğimde tam anlamıyla kafayı yiyor telefonun bataryasını söküp takmaya bıktım artık internete girmeye çalışmazsam bi sıkıntı yok ama ne zaman web ikonunu tıklasam telefon kaput oluyor sayfayı açmıyor o dakikadan sonra çok ağırlaşıyor ve ısınıyor.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.

öncelikle tarayıcı belleginı temızle

asigsasi

asigsasi

Üye
bu ısınma yeni güncelleme ile azaldı sanki ve şebekeyi gsm yaptığım zaman da biraz daha faydası oluyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben 2 aydır kullanıyorum yeri geliyo bu forumda 2 saat kesintisiz takılıyorum hiç ısınmıyor telefonum batarya çıkarma gibi sıkıntı da olmadı sadece bazen 6 sekme açınca atıyor o kadar :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
3G ile Nette gezmek ısınma yapar bu normal. Tarayıcı yavaşlaması ise büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi önbellekten dolayıdir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben yaşamadım ısınmaları birtek şarjda ısınıyor :)

yakari1907

Üye
    Konu Sahibi
farkettim ki sıkıntıyı sadece işyerindeki wifi ye bağlanmak istediğimde yapıyor önceleri böyle bişey yoktu evde veya 3g ile herhangibi sıkıntı yok ama işyerinde telefonun wifi sini açmam bile telefonun kaput olmasına yetiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben üç gündür sürekli wifi dan bağlanıyorum tam 9 saat hiçbişey yok sadece şarjda

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3g de ısınabilir!

asigsasi

asigsasi

Üye
gerçek ten de yeni güncelleme fayda etti ısınma çok çok azaldı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanıcıdan kullanıcıya değişkenlik gösterebilir ama arkadaşınkı donanımsal olabilir belkide

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben wifiden girince 2 saate ısınıyor ama öyle kasma donma yok hafif bi sıcaklık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
avuçiçı sıcaklığı ve batarya ısınınca doğal olarak çok ısındığı sanılıyor galiba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyledir abi ama belki de arkadaşın sorunu donanımsaldır

luckysleven

luckysleven

Üye
hiç bir şey olmaz son nesil telefonların hemen hemen hepsi ısınıyor .. özellikle 3g ve oyun oynarken .. birde şarjdayken kurcalayınca da hantallaşıyor.. huawei ideos x5 kullanmıştım telefonun üzerinde yumurta pişerdi. Bu 701 ile de tek oynadığım oyun fruit ninja geçen gece 45 dakika oynadım telefon cayır cayırdı : )

jopplainer

Üye
Ben yeni aldım opera mini kullanıyorum ve 20 sekme bile açsam ısınma falan olmuyor..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kesinlikle son güncelleme ile çok azaldı ısınma sorunu.. pr 1.2 de az bi internete girsem 3G ile cayır cayır olurdu telefon

avcitalip

avcitalip

Üye
öyledir abi ama belki de arkadaşın sorunu donanımsaldır

Nokia 701 ile C7'nin Kasaları Neredeyse Aynı Çok Ufak Değişikler Haricinde Hiçbirşey Yok Bu Kasa C7 İçin Yapılmışsa Yani 680 MHZ İşlemci İçinse 1.3 İşlemcide Isınması Normaldir Bence

asigsasi

asigsasi

Üye
genelde kameranın altı çok ısınıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ısınması normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt