701 hakkında yardım ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
701 hakkında yardım ..
Arkadaşlar telefondan soğumamak için elimden geleni yapıyorum ama gözüme devamlı batan bir kaç sorun var yardımcı olursanız sevinirim

-Telefonun alt kısmında bulunan off tuşu aldığım günden beri bana sorunlu gibi geldi . Şöyle ki bazen görüşmeyi sonlandırmak için tuşun alt kısmına doğru bastığımda sanki tuş takılıyor yada köşelerine denk gelecek şekilde bastığımda bu sorun oluyor.. Sanki tuş çift kademeli basınca 2 kere tık tık ediyor ortasına bastırınca tek tık oluyor.. Ama tuşların çalışmasında bir sorun yok .. On tuşunda bu sorun yok acaba tuşların altındaki paneldemi bir sorun var sizde de böylemi ? Birde ışık sensörünü devre dışı bırakıp ekran parlaklığını yükselttiğimde yine o alttaki tuşların etrafından ışık sızıyor .. Umarım bu sorunu anlatabilmişim dir : )

-opera mini olsun mobile olsun abuk subuk çalışmaya başladı .. Uygulamadan çık diyorum baya bir bekletiyor sonra çıkıyor bazen Opera menüsü hiç açılmıyor bazende komple donuyor telefon bunlar androidde yoktu operalar muazzam çalışıyor du.. Sildim baştan yükledim 1-2 gün normal çalışıyor sonra yine sapıtıyor .. Kendi browser ından bahsetmiyorum bile tam bir fiyasko .. Bu arada operalar telefon hafızasına kurulu ..

-telefonda multitouch tamamen işkence olmaya başladı .. bir sayfayı yakınlaştırmaya çalıştığımda kesik kesik hareket ediyor ekran .. Samsungu arar oldum resmen ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Opera hariç diğer sorunların bende yok parlaklık en yüksek ama ışık sızması sadece yeşil tuşun az üstünde oluyor.. Opera sorunu herkesde var operadan kaynaklı bişey.. Kırmızı tuşda da sorun yok senin cihazdan olabilir.. Telefonda hiç dikkat edilmiyicek şeylere dikkat ediyorsun ilginç.. Sat kurtul bence.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
valla para etmiyor ne yazikki hocam teklif edilen rakamlar baya komik soyle bir olay var nokia dendigi vakit c6-01 de ayni 701 de ayni kimse bellesine annasina ozelliklerine cardina curduna bakmiyor ama sorun bendede var cok takiliyorum o ayri hos 900-1000 liralik bir telefonda bu tur basit sorunlarin olmasi sinir bozucu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne kadar veriyolar ben de satacağım yakında :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ben sana diyim benim dedigim sorunlar sendede vardir da benim gibi kurcalamiyorsun belli : ) valla telefoncular 500 max. veriyorlar hos ben kontratli almasaydim dusunmeden verirdim obur turlu zarara giriyorum psikolojik olarak : ) bu telefonu ancak nokia fanatigi kullanicilar alir onu anladim yoksa symbian dedigimde milletin kani cekiliyor resmen haha

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefoncuya hayatta sayılmaz

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
tusun calismamasi ureticinin sorunu. servise gotur.

isik sizmasi herkesde oluyor ( az da olsa) . parlakligi otomatik yap. isik sensoru ortama gore ayarliycak. sizma olmaz.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşım takıldığın şeylere baksana ya... 1. si telefonun güzel yönlerini görmek yerine neden bu tür şeylere takılıyosun ki. 2. si tuştan ışık sızmıyo o kadar karanlık yerde denedim üst tarafından çok az sızma var... Operaya gelince sizin dediğiniz kadar sorun yok bende gayet güzel geldi bana... Ekran dokunmatiği yakınlaşınca dediğin gibi bişey yapmadı bu güne kadar... 3. sü bu telefona bu kadar paranın çok olduğuna katılıyorum. Bu ücrete bu özellerde telefon az bence.. Haaa satacam diyorsan telefoncuya değil de elden satmaya dikkat et daha fazla karda olursun biliyorsun zaten....

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
guzel yonleri eksilerinden fazla yanlis anlamayin asla kotulemiyorum da iste ufak sorun mide bulandirir ya o hesap iste hatta bir kisi cikip evet ayni tus sorunu bendede var dese rahatlarim en azindan kronikmis der gecerim neyse uzatmayayim cevaplar icin sagolun beyler

asigsasi

asigsasi

Üye
ısık sızma ben de yokta opera mobil takılıyor ara sıra . ben de satacağım fakat lumia 900 türkiye ye geldiği zaman

theplatoon

Üye
ben de ne ışık sızması ne operada problem var..pek çok nokia telefon kullandım..ama bunun gibisini görmedim..elimden düşmüyor telefon..nokia çok geliştirmiş kendini..nokia nın müşteri servisi de inanılmaz..nokia destek bölümüne attığım bir emailden sonra titiz bir şekilde ilgileniyorlar..benim sorunum n95 de bile çalışan google maps sisx uygulaması belle ye geçtikten sonra çalışmıyor..tivibu uygulaması simbiyan için yapılmadı bide..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt