700 tlye kadar telefon önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maskedboy

maskedboy

Üye
inşallah yeni gelen gm discovery modelleri daha iyi ve daha sorunsuz our

Ayrt0n Senna

Ayrt0n Senna

Üye
dostum bende ıphone 4 ve htc desire-x arasında kalmıştım bu telefonu görünce alt üst oldum ne yapacam hiç bilmiyorum?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
kafamda ace 2yi belirledim ama sizin tavsiyeleriniz benim için önemli android işletim sistemli olmasını istiyorum ace 2 yede ağustosta güncelleme gelicekmiş 1-2 haftaya kadar telefonu alıcam öneride bulunursanız sevinirim tavsiye ediceğiniz telefonlarıda incelerim.(istediğim özellikler internette hızlı olsun arada can sıkıntısına 1-2 oyun ve bi kaç uygulamayı da açması yeterli şarzıda en az 1 gün)

bulursan s3mini yoksa ace2 al gm discovery filan alma samsung 10 yılı aşkın süredir bu piyasada general mobile kim lan ? :D sen aldanma bunlara her zaman orjinali seç dediğim gibi bulursan o fiyata s3 mini al eğer fazla oyun oynamıycaksan ace2ye bakabilirsin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şiddetle söylüyorum kesinlikle SAMSUNG alma plastik kasa telefon ister 1300 tl olsun o iğrenç samsung plastiği eline aldığında senimahveder bende ace 2 var ve hayatımda bunun kadar berbat ve yeteneksiz telefon görmedim apk leri çalıştırmıyor bu nedir ya!! bence HTC SENSATİON XL al hem BEATS audio hem aliminyum kasa ve 900 tl civarı...

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Şiddetle söylüyorum kesinlikle SAMSUNG alma plastik kasa telefon ister 1300 tl olsun o iğrenç samsung plastiği eline aldığında senimahveder bende ace 2 var ve hayatımda bunun kadar berbat ve yeteneksiz telefon görmedim apk leri çalıştırmıyor bu nedir ya!! bence HTC SENSATİON XL al hem BEATS audio hem aliminyum kasa ve 900 tl civarı...

ooo bakıyorum isyanlardasın ama suç bizim değil samsungun suçu cillop gibi telefonlara b*ktan güncellemeler veriyor o ceo'nun kulağınu çekmek gerek ama o kadar da kötü bi telefon değil bu arada nexus4 hastalığı bittti şimdi senseation mu başladı ? allah korusun :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ooo bakıyorum isyanlardasın ama suç bizim değil samsungun suçu cillop gibi telefonlara b*ktan güncellemeler veriyor o ceo'nun kulağınu çekmek gerek ama o kadar da kötü bi telefon değil bu arada nexus4 hastalığı bittti şimdi senseation mu başladı ? allah korusun :D
arkadaşlarınlamı sohbet edıyorsun ne bu yağbalılik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

BURASI sohbet yeri değil arkadaşım neyden bahsettiğini anlayamıyorum...Başkası mı sandın ne?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Üstüne 50tl daha kat 620al pişman olmazsın

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Biriktir S3 Yada S4 Al General Mobile Felan Uğraşma

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Gm discovery

---misafir---

Üye
arkadaşlar ben akıllı telefondan hiç anlamam şimdiye kadar akılsızla idare ediyordum. bana bir yardım eder misiniz şunların arasında kaldım galaxy s3 mini, lumia 520, lumia 620. istediğim özellikleri twitter, facebook, skype nin iyi çalışması. kamerasıda işe ortalama, işe yarar birşey olsun yani. bunların arasından hangisini tavsiye edersiniz. yada bu fiyatlar civarında başka bir öneriniz var mı?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar ben akıllı telefondan hiç anlamam şimdiye kadar akılsızla idare ediyordum. bana bir yardım eder misiniz şunların arasında kaldım galaxy s3 mini, lumia 520, lumia 620. istediğim özellikleri twitter, facebook, skype nin iyi çalışması. kamerasıda işe ortalama, işe yarar birşey olsun yani. bunların arasından hangisini tavsiye edersiniz. yada bu fiyatlar civarında başka bir öneriniz var mı?
general mobile discovery:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Lumia 620 :oke: diğer konuda istediğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Türe

Türe

Üye
General Mobile - Discovery.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve 06kubilay06
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Bence eğer Galaxy s3 e vercek kadar paranız varsa bensize LUMİA 820 yi öneririm veya LUMİA 720

OPC

OPC

Üye
General Mobile Discovery

• Beğen
Tepkiler: Buğra
key43

key43

Üye
Bak dostum. Ben Samsung Galaxy S Duo S Kullanıyorum. Gayet memnunum. 700 Tl bütçe vermişşin. Ben 800 almıstım 6 ay kadar önce. Simdi hepsiburada.com da felan 720 küsur.Yani 20 Tl daha ekle pişman olmassın. Gayet iyi telefon.Ben cok cok cok memnunum. Dedigim gibi tavsiye ederim.Fiyatına göre cok iyi. ;)

maskedboy

maskedboy

Üye
bence galaxy s duos o parayı hak etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...