bundan daha iyi telefon getirmezler türkiyeyeinşallah yeni gelen gm discovery modelleri daha iyi ve daha sorunsuz our

kafamda ace 2yi belirledim ama sizin tavsiyeleriniz benim için önemli android işletim sistemli olmasını istiyorum ace 2 yede ağustosta güncelleme gelicekmiş 1-2 haftaya kadar telefonu alıcam öneride bulunursanız sevinirim tavsiye ediceğiniz telefonlarıda incelerim.(istediğim özellikler internette hızlı olsun arada can sıkıntısına 1-2 oyun ve bi kaç uygulamayı da açması yeterli şarzıda en az 1 gün)
sen aldanma bunlara her zaman orjinali seç dediğim gibi bulursan o fiyata s3 mini al eğer fazla oyun oynamıycaksan ace2ye bakabilirsinŞiddetle söylüyorum kesinlikle SAMSUNG alma plastik kasa telefon ister 1300 tl olsun o iğrenç samsung plastiği eline aldığında senimahveder bende ace 2 var ve hayatımda bunun kadar berbat ve yeteneksiz telefon görmedim apk leri çalıştırmıyor bu nedir ya!! bence HTC SENSATİON XL al hem BEATS audio hem aliminyum kasa ve 900 tl civarı...

arkadaşlarınlamı sohbet edıyorsun ne bu yağbalılikooo bakıyorum isyanlardasın ama suç bizim değil samsungun suçu cillop gibi telefonlara b*ktan güncellemeler veriyor o ceo'nun kulağınu çekmek gerek ama o kadar da kötü bi telefon değil bu arada nexus4 hastalığı bittti şimdi senseation mu başladı ? allah korusun![]()
ooo bakıyorum isyanlardasın ama suç bizim değil samsungun suçu cillop gibi telefonlara b*ktan güncellemeler veriyor o ceo'nun kulağınu çekmek gerek ama o kadar da kötü bi telefon değil bu arada nexus4 hastalığı bittti şimdi senseation mu başladı ? allah korusun![]()
general mobile discoveryarkadaşlar ben akıllı telefondan hiç anlamam şimdiye kadar akılsızla idare ediyordum. bana bir yardım eder misiniz şunların arasında kaldım galaxy s3 mini, lumia 520, lumia 620. istediğim özellikleri twitter, facebook, skype nin iyi çalışması. kamerasıda işe ortalama, işe yarar birşey olsun yani. bunların arasından hangisini tavsiye edersiniz. yada bu fiyatlar civarında başka bir öneriniz var mı?

arkadaşlar ben akıllı telefondan hiç anlamam şimdiye kadar akılsızla idare ediyordum. bana bir yardım eder misiniz şunların arasında kaldım galaxy s3 mini, lumia 520, lumia 620. istediğim özellikleri twitter, facebook, skype nin iyi çalışması. kamerasıda işe ortalama, işe yarar birşey olsun yani. bunların arasından hangisini tavsiye edersiniz. yada bu fiyatlar civarında başka bir öneriniz var mı?
diğer konuda istediğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.arkadaşlar ben akıllı telefondan hiç anlamam şimdiye kadar akılsızla idare ediyordum. bana bir yardım eder misiniz şunların arasında kaldım galaxy s3 mini, lumia 520, lumia 620. istediğim özellikleri twitter, facebook, skype nin iyi çalışması. kamerasıda işe ortalama, işe yarar birşey olsun yani. bunların arasından hangisini tavsiye edersiniz. yada bu fiyatlar civarında başka bir öneriniz var mı?
General Mobile - Discovery.