700 Tl civarında telefon alacağım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanman

Üye
    Konu Sahibi
700 Tl civarında telefon alacağım.
Bu tip konular çok açılmıs olsa da konuların tarihleri eski diye yeni açmak istedim. Söylediğim gibi aradıgım telefon 700 tl civarında. Android ve işlemcisi hızlı olsun istiyorum. Kamera, ses seviyesi cart curt 2. planım. Öncelikli istediğim özellikler; telefonun uygulama çalıstırırken donmaması, internet hızının yüksek olması. Önerileriniz varsa sevinirim

Şimdiden teşekkürler..

Black-killing

Black-killing

Üye
Yerinde olsam o paraya bişey almam pişman olursun biraz daha biriktirip iyi bir android bi cihaz almanı öneririm. He illa alacağım diyorsan Neo V al

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
xperia sola al derim :)

osmanman

Üye
    Konu Sahibi
Yerinde olsam o paraya bişey almam pişman olursun biraz daha biriktirip iyi bir android bi cihaz almanı öneririm. He illa alacağım diyorsan Neo V al

Bu da bir seçenek tabi ki. Ama telefonumdan bıktım artık. 2 buçuk senedir kullanıyorum. Whatsapp bile desteklemiyor :ah Değiştirmenin vakti geldi.

xperia sola al derim :)

700 liranın üstünde ama asıl sıkıntı Sar değerinin 1.25 olması :hmmm

gkcll

gkcll

Üye
bu fiyata android alıp pişman olmakta var tabii

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
bence hiç değiştirme biraz para biriktirince en ii telfonu alırsın

MrTech

MrTech

Üye
biraz daha koy üstüne lumia 900 yada 920 al :)

Yktzn

Yktzn

Üye
Galaxy Wonder , Xperia U falan alsa pişman mı olur yani ?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ama xperia u da da hafıza sorunu var. Bunu da belirtmek lazım

lock66

Üye
bende 603 var 500 tl ye aldım donma sıfır flaşsız ama kamerası iyi internet hızlı ...

Kerim.336

Üye
U`yu alma

bigmod

Üye
konuyu bende takip ediyorum bende arıyorum 700 tl'ye android işletim sistemi olması lazım klanlar oynuyorum arkadaşlarla çok pis kapışıyoruz :D.En fazla 50 tl falan oynayabilir. İnternet ve oyun amaçlı kullanılacaktır.

osmanman

Üye
    Konu Sahibi
Hayır olmaz.
Wonder neo v heleki xperia u'nun acamadigi oyun yok.
Bilmeden konuşuyorlar iste.
Hafıza sorunu ve Sar değeri sorunu var Sony'ler de. Ayrıca U'nun ekranı baya dar. Wonder ise birazcık yüklenme sonrası kasmaya başlıyor :(

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hafıza sorunu ve Sar değeri sorunu var Sony'ler de. Ayrıca U'nun ekranı baya dar. Wonder ise birazcık yüklenme sonrası kasmaya başlıyor :(

o zaman neo v alsın.
ama şu 700 tlye android pişmanlıktir zirvaligindan vazgeçin

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

osmanman

Üye
    Konu Sahibi
o zaman neo v alsın.
ama şu 700 tlye android pişmanlıktir zirvaligindan vazgeçin
Ben alıcam zaten panpa :)
Ayrıca ben inanıyorum bu paraya iyi telefon bulabileceğime. Ayrıca 800 liraya kadar çıkabilirim

bigmod

Üye

Wonder bende düşünüyorum fakat güncelleme gelmeyecek rom falan yüklemelisiniz diyorlar fakat romlada ne kadar gerçekci olabilir ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt