700 mb lik avi dosyasini cevirmek yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetaliy

Üye
    Konu Sahibi
700 mb lik avi dosyasini cevirmek yardim
arkadaslar elimde 700 mb lik avi dosyasi var selvi boylum filmi bu filmi iphone icin mp4 yapmak istiyorum elimde totatl vide converter var her dosyasi ceviriyor yalniz filmi bir türlü ceviremedim acaba mb yüksek olugundan dolayi mi ceviremiyorum bu filmi nasil hangi program ile mp4 yapabirim yardim lütfen

omerynd

omerynd

Üye
format factory ile yap kardeş. Ücretsiz de bu program ve çok başarılı. Programda mobil kısmı var oradan modeli dahi seçebiliyorsun ona göre çeviriyorsun. Bir dene memnun kalacaksın

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
X-video Converterla da çevirebilirsin.Kaliteli program

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
arkadaslar elimde 700 mb lik avi dosyasi var selvi boylum filmi bu filmi iphone icin mp4 yapmak istiyorum elimde totatl vide converter var her dosyasi ceviriyor yalniz filmi bir türlü ceviremedim acaba mb yüksek olugundan dolayi mi ceviremiyorum bu filmi nasil hangi program ile mp4 yapabirim yardim lütfen

Alternatif bir converter, bende bunu kullanıyorum güzel program. Sadece MP4 değil bir çok formata dönüştürme yapabiliyorsun. Kendi uploadım. indirebilirsin, lisans anahtarı içinde. Programı lisanslamazsan eğer dönüştüreceğin videonun süresi ne kadar uzun olursa olsun sadece ilk 5 dakikasını çeviriyor. Bilgin olsun, iyi forumlar...

HeArTbAnG

Üye
bu tarz işler için handbrake programını öneririm atılan videoların kalitesi çok güzel ve program beleş.
bilgi için:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt