Pınphone 3gs 32gb hakkındaki fikirlerim.. Ve sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raul193486

Üye
    Konu Sahibi
Pınphone 3gs 32gb hakkındaki fikirlerim.. Ve sorunlarım
MERHABA ARKADAŞLAR. ARANIZDA YENİYİM. 4 GÜN ÖNCE ALDIM BU TELEFONU. SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ HAFIZA 3.68 GB. 3G Sİ YOK. TV VE ÇİFT HAT SAÇMALIKLARI DA YOK. YANİ ORJİNALE ÇOK YAKIN. KASA OLARAK TEK EKSİĞİ GÖBEKTEKİ TUŞUN ORJİNALDEKİ GİBİ KASAYA ENTEGRE OLMAYIŞI. İNTERNETTE ÇOK HIZLI. DOKUNMATİĞİ DE ÇOK ENDER OLARAK AKSIYOR. FAKAT GENELDE İYİ. RESİMLERİ BÜYÜTME VE KÜÇÜLTME ORJİNALDEKİ GİBİ. MESAJ YAPARKEN KLAVYE BÜYÜYOR VE ÇOK KEYİFLİ BİR HAL ALIYOR:) AYRICA MÜZİKLERDEKİ PERFORMANSIDA İYİ. BENDE SONYERİCSSON K790İ VE ASUS PDA P535 TE VAR. ELBETTE ORJİNAL ASUSUN ELİNE SU DÖKEMEZ AMA. KULLANIMI ÇOK RAHAT OLDUU İÇİN TAVSİYE EDEBİLİRİM.. GELELİM KÖTÜ YÖNLERİNE ASLINDA BENİM İÇİN TEK BİR KÖTÜ YÖNÜ VAR O DA VİDEOLARDA... KENDİ İÇİNDEKİ ÇİN VİDEOLARINI ÇALIŞTIRIYORDU. ONLARI SİLDİM. VE KENDM FİLM VE VİDE YÜKLEDİM. 1 GB LIK FİLMİ. GÖRÜNTÜYÜ DONDURA DONDURA OYNATTI. KÜÇÜK ÇAPLI VİDEOLARI İSE (MP4,AVI) 'YETERSİZ BELLEK DİYEREK OYNATMIYOR. BUNUN SEBEBİ SİZCE NE OLABİLİR? CODEC Mİ? HAFIZA KARTINDAN OLACAĞINI SANMIYORUM. ÇÜNKÜ KENDİ İÇİNDEKİ SİLDİĞİM VİDEOLAR HER BİRİ 5 MB TI. ŞİMDİ İSE 1.4 MB BİLE YETERSİZ BELLEK DİYOR:) LÜTFEN YARDIM.. ÇOK TEŞEKKÜRLER:):aha:

mulzazer

Üye
dostum film ya da videolarını 3gp e çevirde at tele,o zaman açar.

FK5896

FK5896

Üye
ya bendede aynı sorun var ama bıraz farklı.. mesela ben facebooktan vıdeo ızlemek ıcın vıdeo ındırıyorum yetersız bellek dıyo ve nokia n73 e attim videoyu oda acamadi tek bi pc aciyo..

raul193486

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. ewet 3gp sorunsuz ama dandik:) mp4 te açıyomuş:)

mysocrates

Üye
bende de not failed diyor kendi kamera cekimini bile oynatamıyor (3gp) model pinphone 3gs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt