7 Senelik Kungfu Bilip Kavgada Hiç Bir Şey Yapamamak.

Konu Sahibi
mantıklı ama egzersizde yapıyorum denenbilir

devamlı egzersiz yapmayanlar sokakta nasıl dövüşüyor önemli olan duyguları kontrol edebilmek.

önemli olan cesareti dogru kullanabilmek.rakiple karşı karşıya geldiginde.heycanlanmamak.ve atak icin dogru zamanı beklemek

kendini kontrol etmek demek sadece bedenine hüküm edebilmek degil.bedeninden bagımsız olan bir ruha sahibiz ve ruh 4 boyutlu duygularla donatılmış.kısacası her ikisine sahip cıkabilen hayatta yıkılmıyor

Konu Sahibi
kendini kontrol etmek demek sadece bedenine hüküm edebilmek degil.bedeninden bagımsız olan bir ruha sahibiz ve ruh 4 boyutlu duygularla donatılmış.kısacası her ikisine sahip cıkabilen hayatta yıkılmıyor
aynen biliyorum. Ben biyokinezi filan yapıyorum. Yani vicuda hükmedip göz rengini, saç rengini filan değiştirmek. Mesela bşryerim ağrıdığı zaman hissetmemeye çalışıyorum ve hissetmiyorum. Ama bir olay sırasında bunu deniyorum yani heyecanlanmamamı deniyorum ama olmuyor.

bu sorun fazla odaklanmaktan kaynaklanıyor.sen rakibe o kadar çok odaklanıyorsun ki kendi bedenini kontrol edemiyorsun.bir de odaklanma becerini yönetmeyi dene kendine odaklan.ben bu sorunları aştım kimseyi büyütmemek lazım

Konu Sahibi
yok kendime odaklanıyorum zaten heyevanlanmamın gitmesini istiyorum ama gitmiyor.

oznkrts

Üye
Yahu ne gerek var bu kadar inceltip odaklanmaydı falan filanla ugraşmaya bırak abi kungfuyu türk usulü yapcan zaten bu devirde kung fumu kaldı yuaaaa der adama dogru koşarsın adam hiç istifini bozmadan çeker vurur seni ayık ol yani :P

yok kendime odaklanıyorum zaten heyevanlanmamın gitmesini istiyorum ama gitmiyor.
çok ilginç.hem rahatça odaklanabilip hem de dövüşememen.ama odaklanıpta nasıl heyecanını kontrol edemiyorsun?neyse kısır döngüdesin galiba

Konu Sahibi
çok ilginç.hem rahatça odaklanabilip hem de dövüşememen.ama odaklanıpta nasıl heyecanını kontrol edemiyorsun?neyse kısır döngüdesin galiba
sorma ya bende anlamadım gitti. Ama yakından sorabileceğim kimsede yok. Arkadaşlarla konuşamam böyle konuları zaten öğrenmeden önce bende öyle düşünüyordum

kungfu özel tekniklerini genelde büyük maçlarda deniyoruz.sokakta senden farkım yok

saol genede belki ölmüştür