paradox1026
Üye
-
Konu Sahibi
-
7 hattı kapatmak mı cayma bedeli cartı curtu sana pahalıya patlamasın ben faturalı hattımı şuan kapatmak istesem 71.3 tl + o ayki faturamı ödemem lazım
Sanırım arkadaş kontörlü hat kullanıyor
Arkadaşlar ne bu Turkcell'e nefret.. Siz gerçekten yemek yediğiniz tabağa tükürüyorsunuz.. Madem bu kadar kurtulmak istiyorsunuz kullanmayın Turkcell'i.. Başka bir operatöre geçin ya da kullanmayın telefon.. Kaldı ki 7 hattı kapamakla değil zaten en başta almakla hata yapmışsın.. Ayrıca recep arkadaşıma da katılıyorum.. Hediye kontörler için hiç hattımı tehlikeye atamam.. Hatta ben müşteri hizmetlerinin yerinde olsam peki kardeşim geç Avea'ya ama 2 gün sonra hiç bir yerden çekmio diye ağlarsan umrumda bile olmaz gibilerinden bir cevap veriridim.. Adam ya da kadın sana yine kibarlık yapıp bir teklif sunmuş.. Şu anda ister kabul edin ister etmeyin en iyi operatör Turkcell.. Pahalı falan da değil.. Yeter ki kendine doğru olan tarifeyi ve kampanyaları seç..
zahmet olmazsa hat iptel belgeleri adresinize geldiğinde resim koyabilirmisiniz.
ben sürekli yeni hat alan biriyim ayda 2 tane falan avea yada vodafone hepsini topluca aveaya taşıdımbak bu hiç aklımıza gelmemişti. Ne kafası doğru bilmiyorum ama bir insan neden 7 tane hat kullansın ki. Ben şu an 4 hazır kar 1 de faturalı var toplam 5 ama 3 tanesini (şöyle kazandan) 1000 kontör için aldım yani 2 hat kullanıyorum. Senin ki 7 hat. Biraz düşündürücü.
bak bu hiç aklımıza gelmemişti. Ne kafası doğru bilmiyorum ama bir insan neden 7 tane hat kullansın ki. Ben şu an 4 hazır kar 1 de faturalı var toplam 5 ama 3 tanesini (şöyle kazandan) 1000 kontör için aldım yani 2 hat kullanıyorum. Senin ki 7 hat. Biraz düşündürücü.
ben sürekli yeni hat alan biriyim ayda 2 tane falan avea yada vodafone hepsini topluca aveaya taşıdım
Turkcell hatları
--------------- Ekleme ---------------
sürekli yeni hat alırım avea yada vodafone(ucuz)
topluca turkcelle taşıdım kontor ve bedava paketlerini kullandım ve iptal ettirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?