Haber 6Tinder Uygulaması Mağazadan Kaldırıldı! Resmi Tinder Uygulaması Yakında Windows Phone 8 İçin Geliyo

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
6Tinder Uygulaması Mağazadan Kaldırıldı! Resmi Tinder Uygulaması Yakında Windows Phone 8 İçin Geliyo
Tinder uygulamasının yapımcısı windows phone 8 markete rudy huyn adlı geliştirici tarafından eklenen 6tinder uygulamasının kaldırılmasını istemişti bunun üzerine rudy huyn uygulamayı mağazadan kaldırdı tabiki bunu türk kullanıcılar farketmedi çünkü türkiyede tinder pek fazla kullanılmıyor nadirde olsa kullanılıyor!
Tinderin Ceosu Açıkladı Yakında Tinderin Resmi Uygulaması Mağazada Olucak Dendi Bakalım Ne Zaman Mağazaya Tinder Uygulaması Eklenicek
2 Haber İç İçe Oldu Ama :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bu uygulamayı kim kullanıyor acaba :D haberinin yapılması bile saçma geldi bana

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamayı kim kullanıyor acaba :D haberinin yapılması bile saçma geldi bana
Mutlaka Kullanan Vardır! Yarın Birgün Bilgi Yarışmasında Sorsalar Tinder Uygulaması Windows Phone 8 De Varmı Diye Bu Haber Sayesinde Doğru Cevabı Bilecen :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu Rudy de olmasa WPye resmi uygulama geleceği yok :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Rudy reis candır:)
Dip Not : Telefona sırf bu program yüzünden format atmayı düşünmüyorum :kop2: Mağazada yok.

Son düzenleme:
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Yakında Gelicekti :D.

dakamon

dakamon

Üye
Program bence çok mantıklı. Eğer kendinize bir sevgili arıyorsanız :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben 6tindr uygulamasında aratınca buluyordum Bi kaç tane demek ki az da olsa Bi kullanıcı kitlesi var. Çok fazla duyulmamış olması da iyi düşünsene herkes bilse (bizim memlekette daha çok erkekler kullanacaktır) Bi esprisi olmaz :D kalite düşer :D

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben 6tindr uygulamasında aratınca buluyordum Bi kaç tane demek ki az da olsa Bi kullanıcı kitlesi var. Çok fazla duyulmamış olması da iyi düşünsene herkes bilse (bizim memlekette daha çok erkekler kullanacaktır) Bi esprisi olmaz :D kalite düşer :D
heryerde Erkekler Heleki Çhat Programlarında :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben yüklemiştim çalışma prensebi çok mantıklıydı.Rudy den daha büyük projeler bekliyoruz :kıskıs:

ademoz05

ademoz05

Üye
'da hiç eşleşme bulamamıştı. orijinal app'den bekliyorum 1-2 match

bsavr

bsavr

Üye
3 Ay geçti hala çıkarcaklar :kotu:

Üst Alt