Haber 6Snap 3.0 Beta Chat Özelliğiyle Mağazada

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6Snap 3.0 Beta Chat Özelliğiyle Mağazada
Dahi çocuk Rudy Huyn yine gecikmedi ve snapchat'in Chat özelliğini İos ve Android Platformlarındaki uygulamalarına Chat özelliğini eklenmesinden sonra Rudy Huyn da Windows platformu için yayınladığı Snapchat' istemcisi 6Snap uygulamasına Chat özelliği ekleyerek beta testlerine başladı.

Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

My-sQLL

Üye
rudy acaba kaç para kazanıyor bağışlardan + micrsft veriyo mudur?

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'ta çalışmıyor. Fransa'da bir bankada çalışıyor fakat geçen yıl en iyi geliştirici seçilerek 100 bin dolar ödül aldı Microsoft'tan

smltrl

Üye
Bildirimler düzelmiş mi

dakamon

Üye
Haber için teşekkürler twitterdan an be an takip ediyorum rudy i. 6 Tag da beta testerdım 2013 yazıydı o zamanda twitterdan gördüğümüz sorunları istediklerimizi yazardık hatta bi kaç özellik önerisi de göndermiştim ve istediğim şekilde düzelmişti güncellemeyle Şimdi de aynısını yapıyor beta ile insanlardan geribildirim alıyor düzeltiyior. Ama Türkiye de çok az bir kullanıcı kitlesi var. İndirenler merak edip indiriyor sonra beğenmeyip siliyor bu yüzden indirmedim betasını 6snap i de hiç kullanamadım daha

Akhtoher

Üye
Adama helal olsun. Üreten insana zeki insana saygımız sonsuz

Koradam

Üye
Ben cozemedim bu programi

pissed26

Üye
Ben cozemedim bu programi
Vine gibi bişey düşün en fazla 10 saniyelik (istersen 2 saniyede çekebilirsin) videolar çekip kişi listende istediğin bi kişiye yada kişilere gönderebiliyorsun onlarda sadece 1 kere izliyor anlıycan whatsapp ın videolu hali bir nevi

chat özelliği gelmesini bekliyordum, snapchatin kendi yolladığı snapini anlayamamıştım. Rudy 10 numara adam valla