6680 da hiç bir uygulamayı kaldıramıyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
6680 da hiç bir uygulamayı kaldıramıyorum :(
Nerde ilk sorun var beni bulur :) . arkadaslar telefonuma tüm uygulamaları sorunsuz bır şekılde yukleyip kullanıyorum.ama iş kaldırmaya gelince hiç biri kalkmıyor.sürekli uygulama yoneticisi dosya bozuk uyarısı veriyor.bişi fark ettim sadece hafıza kartındakı uygulamaları kaldıramıyorum.Hafıza kartım bozuk degıl gayet guzel ve verimli çalışıyor programlar açılıyor kullanabiliyorum.Ne yapmalıyım kartta format atmadan kurtulmanın bır yolu yok mu ? değerli yardımalrınızı bekliyorum

qwertycuma

qwertycuma

Üye
kart okuyucun varsa kartı bilgisayara bağla sonra bilisayarımdan hafıza kartının bulunduğu sürücüye sağ tıkla özellikler de sonra özelliklerden araçlara gir hata denetimini çalıştır dosya sistemi hatalarını otomatik olarak düzelti işaretle başlat de yavaş yavaş hataları falan düzeltir sorun kalmaz

safakk

safakk

Üye
Nerde ilk sorun var beni bulur :) . arkadaslar telefonuma tüm uygulamaları sorunsuz bır şekılde yukleyip kullanıyorum.ama iş kaldırmaya gelince hiç biri kalkmıyor.sürekli uygulama yoneticisi dosya bozuk uyarısı veriyor.bişi fark ettim sadece hafıza kartındakı uygulamaları kaldıramıyorum.Hafıza kartım bozuk degıl gayet guzel ve verimli çalışıyor programlar açılıyor kullanabiliyorum.Ne yapmalıyım kartta format atmadan kurtulmanın bır yolu yok mu ? değerli yardımalrınızı bekliyorum
kaldıramıyorsan sana bi vinç verelim:kop: şaka bi yana maalesef formattan başka çaren yok bi ara benim n73 e de oldu formatla kökten çözdüm olayı:oke:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
kaldıramıyorsan sana bi vinç verelim:kop: şaka bi yana maalesef formattan başka çaren yok bi ara benim n73 e de oldu formatla kökten çözdüm olayı:oke:

hayırr dur formatlama boşver benim dediğimi uygula

scoop

scoop

Üye
arçlar'da uyg. yöneticisi var ordan dilediğin programı kaldırabilrssin dostum...:bann:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu açalı bir ay oldu ilginize çok teşekkür ederim qwertycuma kardeşim valla sen cevap vermeden attık formatı.bundan sonra senin dediğin gibi yaparım :)

cebim

Üye
Hazfıza Kartını PC de Biçimlendirirsen bazan sorun çıkara biliyor. Hafıza kartından uygulamanın kaldırılmaması çok saçma halbuki en kolayıo. Telefondan kalkmıyo deseydin neyse. Hafıza Kartını Telefonda biçimlendir. Yaptınsa gene yap.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
valla saçma falan ama baya bi uğraştırmıştı.kalkmayınca kalkmıyor dostum"dosya bozuk uyarısı" alıyordum neyse şimdilk sorun yok iyi çalışıyor makina;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt