yusufucan
Üye
arkadaşlar bu konuyu 2.kere acıyorum kusura bakmayın ama oldugunu söylemiştiniz ilk konumda nasıl yapılcagını acıklamamıstınız 6630um var ve yazılım atıcam elimde satece utf8 usb kablosu var yani box felan yok usb ile yazılım atılabilrmirmi bilen varsa yardımcı olursa çok sewinirim şimdiden herşey için çok teşekürler..
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olacak yokmu?
Öncelikle..merhabalar Arkadaşlar şimdi Sana Aklımda Olduğu Kadar Anlatıcam Nasıl Yazılım Atıldığını...Şimdi
1 : İlk Önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu siteye giriyorsun..2: BurdaKi Alt sekmede Cep telefonlarını Seçerek ilerliyorsun.Ordan Senın Telefonun Hangi ModeL ise Oradan Seçiyorsun Seçtikten sonra PC üzerinden Güncelleme seçeneğini seçtikten Sonra.Sonraki Seçeneğine Tekrar Tıklıyorsun..ondan Sonra sana vErdiği NOKİA SOFTWARE UPTADER dosyasını Bilgisayarına İndiriyorsun
3 : İndirdikten sonra Programı Kuruyorsun. ondan sonra programı Açıyorsun Bu arada Telefon USB kablosuna Takılmış Olarak Bekleyeceksin.
4 : Orda Sana türkçe Olarak BeLirtiyor ve Seni Yönlendiriyorr..yazılım Atma yaklaşık 25-30 dk Sürüyor..hafıza kartını Çıkarman ŞArt Yoksa İçindeki Bilgiler Gider..Sim karttaki Rehber BiLgisini İse Bi yere Yedekler...yazılım yüklenene Kadar Kesinlikle Telefonla Uğraşma Bilgisayarın Yanına Kimseyi Yaklaştırma

Ben Öyle Yapıyorum açıkcası
ondan sonra Yazılım Bittikten sonra Telefon Yeniden Başlayacak ve Yazılım yükleme işlemi Tamamlanmış Olacaktır...