6630a usb ile yazılım atılabilrmi acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
6630a usb ile yazılım atılabilrmi acaba
arkadaşlar bu konuyu 2.kere acıyorum kusura bakmayın ama oldugunu söylemiştiniz ilk konumda nasıl yapılcagını acıklamamıstınız 6630um var ve yazılım atıcam elimde satece utf8 usb kablosu var yani box felan yok usb ile yazılım atılabilrmirmi bilen varsa yardımcı olursa çok sewinirim şimdiden herşey için çok teşekürler..

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak yokmu?

bjkfowler

Üye
atabilirsin kolay gelsin

qwertycuma

qwertycuma

Üye
neden olmasınki atabilrsin

yusufucan

yusufucan

Üye
Tabiki Atabilirsin.Zaten Çoğunlukla Kablo İle Atılıyor.. bi Sorun Yok Yani ;) Rahatlıkla Atabilirsin

mstaydn

mstaydn

Üye
atabilrsin istersen sana son versiyonu göndereyim

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl atılcagını söylesiniz bide :) herkez atabilirsin demiş saolun ama nasıl oldugunuda anlatırsanız haca gitmiş kadar sevaba girersiniz:D

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
:S link verebilirmisin nerde?? bulamadım

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
yok bulamıyorum cok ciddiyim her konuyu didik didik ettim yok :( bi zahmet verirsen çok sevinirim .

qwertycuma

qwertycuma

Üye
yok bulamıyorum cok ciddiyim her konuyu didik didik ettim yok :( bi zahmet verirsen çok sevinirim .

ya vardı ama bakıyım n70 le karıştırmış olabilrim vardı ya:D bakıyorummm senin versyon kaç??

ya walla bölümü yeniden düzenlemişler bende bulamadım kusura bakma:) vardı yani

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
v6,03,40 rm1 bende yazılım olarak war .cor uzantılı yazılım elimde mevcut ama işte usb ile sıfırdan kurmam gerek artık cok gereksiz şeyler yapmaya başladı herkez var diyo ama kimse nasıl oldugundan bahsetmemiş enteresan..zahmet veriyorum sanada kardeşim cok saol

qwertycuma

qwertycuma

Üye
v6,03,40 rm1 bende yazılım olarak war .cor uzantılı yazılım elimde mevcut ama işte usb ile sıfırdan kurmam gerek artık cok gereksiz şeyler yapmaya başladı herkez var diyo ama kimse nasıl oldugundan bahsetmemiş enteresan..zahmet veriyorum sanada kardeşim cok saol

önemli değil çok özür ben var biliyodum bölüm düzeltilmş

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
yani 6630 box olmadan yazılım atamiyacam ben:(:(

kim bilir peki varmı tanıdıgın mail adresini verirsen sorim ben

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
mail adresi varmı yusufcanın iyice şişirdim kafanı küfretme he:d

qwertycuma

qwertycuma

Üye
geç gördüm ksura bakma pm at yusufucan öyle sor malini izinsiz veremem:)

furkano

furkano

Üye
Yazacağınız 4 cümle var adamı uğraştırıyosunuz he:D hocam eski bir 6630 kullanıcı ve hala hayranı olarak sayısız yazılım attım telefonuma hatta telefonlarıma :D 3 tane 6630 ge.ti elimden.. usb kablon varsa önce pc suit indir bağlantıyı kur sonra software updater programını indir ve kur sonra işlem tamam.. he bu arada telin produce kodunu değiştirerek müsic edition yükleyebilir yada ingilizce olan telefonu tr yapabilirsin.. N70 oldu N70 Me diye başlayan başlıktan bakabilirsin NSS programı kullanacaksın.. BOX dediğimiz şey nokianın izin vermediği teller için.. oysa 6630 için evde versiyon yükleme izni mevcut..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
yazılımı ata bilirisn

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
yazılım atabilirsiniz demişsiniz ama nasıl oldugunuda anlatırsanız kou açılanı yaklaşık 1 hafta oldu herkez atabilirsin demiş yanlız anlatan yok:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt