6630 Tuş takımı ışıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besta01

Üye
    Konu Sahibi
6630 Tuş takımı ışıgı
selam arkadaslar sorunum kısaca şöyle :

telefonumu sabah açtıgımda ekranın ışıgının çok çok kısa süreler arasında yanıp söndügünü gördüm yani bu ekrana sanki titreme gibi yansıyor sonra kapağı açıp tuş takımını kaldırdım ki ne göreyim 1.2.3. ışıklar düşük bir voltajla yanıyor 4. yanmıyor ama telefonu açarken hepsi var gücüyle yanıyor bunun nedeni nedir acaba aynı sorunu yaşamış arkadaşlarımız ne yaptı beni aydınlatırsanız sevinirim iyi günler iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: israfil_1986

snacker

snacker

Üye
kanka bu sorun deil.o telın ısık sensoru var

emre_kalay

emre_kalay

Üye
telde bi sorun var heralde sensörle alakası yok 4 yanmıyor diyo o zaman tamircinin yolunu bulman lazzım başka bişi elimizden gelmez heralde

kanunsuz_38

kanunsuz_38

Üye
arkadaşın dediği gibi benim telin ışıklarıda yarın aldığım yere bi gideceğim alsın bu telefonu ....... soksun başka telefoncumu yok bende yeni aldım bitane temiz tel ama ışıklarda sorun var sönük yanıyo ayrıca açılıp kapanmadada yanmıyor aynı yani durum sensöre alakası yok :pro:

Maxis_

Maxis_

Üye
arkadaş o yukardaki kameraya benzer şey ışık için.kısaca aydınlıkta az karanlık ta cok yanar şarj tasarufu yapıyo

cres557

cres557

Üye
ayne o bir 6630 özelliği güç tasarrufu sağlıyor az ışıkta çok çok ışıkta az yanıyor

murat4422

Üye
yaw benim tuş takımı hiç yanmıyor o ne olacak

tuna_berk

Üye
benımkıde ara sıra cakar lamba gıbı yanıp sonuyor tus takımları. :)

yu5uf096

Üye
arkdaşlar tuş lambalarından biri dahi patlak olsa yanmaz benm 6630 un 3. lambası patlaktı lambayı kopardım oraya biraz lehim geçtim çalışmaya başladı burdaki mantık devre tamamlanmış oldu ;)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
ekranda titreme benim telefonumda da var aynı sorun bu duruma bi çözüm bulamadım sanırım telefonum çok suya düştüğü için olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt