6630 hafıza kartı alıcam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
6630 hafıza kartı alıcam.
Arkadaşlar araştırdım ama tam bir bilgi alamadım eski konular çıktı genelde karşıma güncel ve kesin cevap almak istiyorum. 6630 telefon kullanıyorum. 256 mb kartımla sorunsuz çalışmakta, hatta aynı telefonun 512mb kartla sorunsuz çalıştığınada şahit oldum.
Benim sorum ise artık hafızam yetmiyor en fazla kaçlık hafıza kartı alabilirim 2GB yada 1GB kaldırır mı ? volt ayarı önemli sanırım :hmmm

aLone

aLone

Üye
1 kaldırır çok rahat

celibar

celibar

Üye
eğer kart alacaksan kingston alma forumda 5-6 kişi bu marka kartla sorun yaşadı.1gb'lık kartı 6630 kaldırıyo diyorlar.

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
kingston bnm bildiğim en iyi marka neden almıyım?
birde 2GB kaldırır mı sizce?

futbol123

futbol123

Üye
2gb kaldırıyor

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
berke kaldırdığına eminsin dimi sıkıntı yok?

celibar

celibar

Üye
kingston bnm bildiğim en iyi marka neden almıyım?

Flash bellek olarak en iyi marka fakat hafıza kartları telefonla fazla uyumlu değil.kingston kullanıp sorun yaşayanlardanım.sen bilirsin karar senin.

Godfather

Godfather

Üye
Dostum 1 hafta önce Kingston aldım dün akşam galeriye girdim açılıyor yazısında kaldı ve kart bozuldu :D

Sakın Kingston alma bu 1.si

2.si 1GB ı çok rahat kaldırıyor fakat 2GB kasıyor 6630 u eğer kaleriye çok girip çıkacaksan ve hafıza kartını günlük çok kullanacaksan sana tavsiyem 1GB alman...

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
tamam kingston almıyorum o zaman o konuda sizi dinliyorum. X-plore kullanıyorum ve sıkça resim kaydedip mp3 atıyorum galeriden bakmıyorum hepsini x-plore'dan hallediyorum. yine 2gb kasar diyorsan 1gb alıyorum?

ayrıca herkese değerli cevapları için teşekkür ederim.

damarisa

Üye
Ben 1gb A data kart kullanıyorum. Biryıl kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadım. 2 gb biraz kasıyor ama işni x ploreden yapan için pek sıkıntı olmaz. Zaten galeri yavaş açılıyor. Resimleri resim yöneticiden açınca daha hızlı oluyor.Veya resco wiever kullan. Müziği dinlemek için de lcg jukebox tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt