6630 ekran sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
6630 ekran sorunu acil yardım
arkadaşlar telefonumda ekran normal tel çalısıyor fakat tel açıkken 3 sanıye aralıklarla 1sn süren bir beyaz oluyor geçiyo bide teli kastirıyo bnm donanımsal bir sorun oldugunu düsünmüyorum format attım tele olmadı zaten h kartındannda kaynaklanmıyo napabilirim simdiden tesekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard format atmayı dene virüs olabilir..

maxibrk

maxibrk

Üye
Virusden olduğunu sanmıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
forumda vardı bir araştır..7370 le tam olmaz..

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herseyi yaptım karı biçimlendirdim olmadı teli formatladım olmadı virüs taratırdım olmadı bu ne iş yaw:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş o zaman yarın bir teknik servise götür göster burdan halledilecek bir mesele değil anlaşılan..

asedme

asedme

Üye
Yazıım güncellemeyi denedin mi?

ortammanyaa

Üye
dediğin beyazlık genelde ekrana sert bir cismin çarpması sonucu oluşuyor, telefonu hiç yere düşürdün mü? ama ekranın üzerine dogru? eğer böyleyse ana ekran ile board arasındaki ekrana görüntü veren ekran filmi (tam adını hatırlayamıyorum) zarar görmüş olabilir, ben 66oo da 2 sene önce 15 liraya halletmiştim,663o da böyle birşey yaşamadım,şimdi fiyatlar düşmüştür,istersen donanımsal olarak kontrol etmeleri için garantisi var ise garantiye,yoksa herhangi bir telefoncuya götürüp fikir al,,, yada çok küçük bir ihtimalle ekran filmi ile board arasında bağlantı sağlayan ufacık bir parça var,o yerinden oynamış olabilir,bu yüzden 2de bir ekranda gidip gelme durumu söz konusudur...

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
telefonum hiç yere düşmedi ben bu yazılım güncelliyimde ondan sonra bakıcam artık

--------------- Ekleme ---------------

ekranın üzerine bişi düşşe belli olur yaw kendiliginden oldu

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefoncuya götürdüm ekran deyişmesi gerikir dedi 40 ytl miş ne oldugu bellisiz

arkadaşlar telefoncuya götürdüm ekran deyişmesi gerikir dedi 40 ytl miş ne oldugu bellisiz biri

conanb

Üye
slm kardeş benim aynısı geldi başıma format işe yaramıyo entegre ve yazılımı göçmüştür iyi bir tamirci arkadaşa gönder iyi günler

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş benim aynısı geldi başıma format işe yaramıyo entegre ve yazılımı göçmüştür iyi bir tamirci arkadaşa gönder iyi günler
sagol

yazılımı son versiyon yaptım yazılımdan kaynaklanmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt