6630 Aydınlatma

Sponsorlu Bağlantılar

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
6630 Aydınlatma
arkadaşlar 6630'u takasla yeni aldım,kafama takılanlar oluyor,lütfen yardımlarınızı esirgemeyin,

ışık belli bir süre sonra kısılıyor,hatta tuş takımının ışıkları sönüyor,bana telefonun özelliği böyle dediler,doğrumu yani böyle olması normalmi

birde burası neişe yarıyor resimde kırmızı ile işaretlediğim yer

teşekkürler.

giantic88

Üye
arkadaşım o dediğin olayların hepsi normal.. hatta diğer telefonlardan üstün olan bir özelliği.. o işaretlediğin kırmızı yer de tuştakımının yanması gerekip gerekmediğini dışarıdaki ortama göre ayarlar.. yani ışıklı ortamda tuş takımı ışıkları yanmaz... Umarım anlatabilmişimdir

serdar06288

serdar06288

Üye
evet aynen öle ışık önce biraz azalıp sonra kendi kapanır o işaretli yerde ışık sensörü karanlık ortamlarda ışığını çoğaltıp tuş takımı ışıklarını açar andınlık ortamlardada tam tersi bence çok güzel bi özellik başka bilmek istediğin bişey varsa yazabilirsin çünkü bende 6630 cuyum

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
dostlar sağolun,çok çok teşekkürler.

dr8333

Üye
ben de 6630 cuyum ve de çok memnunum... bahsettiklerin telefonun özellikleri...

emrebaskin

Üye
<div class='quotetop'>(piramit &#064; Mar 22 2006, 01&#58;54 PM) [post=302505]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar 6630&#39;u takasla yeni aldım,kafama takılanlar oluyor,lütfen yardımlarınızı esirgemeyin,

ışık belli bir süre sonra kısılıyor,hatta tuş takımının ışıkları sönüyor,bana telefonun özelliği böyle dediler,doğrumu yani böyle olması normalmi

birde burası neişe yarıyor resimde kırmızı ile işaretlediğim yer

teşekkürler.
[/b][/quote]
arkadaşım o gösterdiğin yer bildiğin(biliyosan)ışık sensörü farkındaysan tuş takımının ışıkları karanlıkta yanıyo aydınlıkta enerji tasarrufu yapıyo ve ışıkları yakmaya gerek duymuyo yani anlıyacan o telefonun özelliği

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş o işiık sensorü ortamdaki işiğa göre tuşlara we ekrana ayar yapiyor. parmağinla kapat onun önünü tuşlari yakiyor. anliyacağin :D

k.o.r.t-rex

k.o.r.t-rex

Üye
arkadaşlar ışık sensörü ben de çalışmıyor yani telefonumun tuş takımları sabah akşam karanlık :S yardımcı olun lutfen

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ARkadaşım Batarya Bittikçe renk kısılır bewnce bu normal ne renk yandığını bilmiyorun.

HEPSİ1

HEPSİ1

Üye
eet aynen öle kardeş bndede var çok memnunum :D

erko merko

erko merko

Üye
k.o.r.t-rex bende 6600 kullanıyorum ama öyle bir şey olmuyor sen o telefonu ya sat yada bi telefoncuya götür

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ışık sensörü o çok faydalıdır şarj açısından

nbp75

nbp75

Üye
6630 un çok yararlı bir özelliği

mesudinhu

mesudinhu

Üye
7610 takasa ypatm 6630 supppperrrrrr

emre_kalay

emre_kalay

Üye
7610 takasa ypatm 6630 supppperrrrrr
hayırlı olsun artık sende bizden sin yani ben telimi n73 le deyişmem
baq bnm 6600 vardı her hafta sorun format atmaktan sıkılırdım 6630 aldı hiç tık yok her seyiyle kamera ses blootoot manyak tel bide kulaklık çeviriçisi aldım şimdi arabaya taktım :yuru:yuru

ttgg

ttgg

Üye
ewet orası sensör

polat027027

Üye
o ortam ışık aydınlatıcısı ortamın ışığına göre telefonun ekranıdaki ışık ayarlanıyor mesela ortamm karanlıksa o noktanın sayesinde telefonun ekranında ışık oluyo

GrabellA

GrabellA

Üye
en sevdiğim özelliği telefonun

metalwings

metalwings

Üye
ekran ısıgı zamanını ayarlayabiliyosun

O-Xan

O-Xan

Üye
Telefonu aldım alalı o sensörün yandığını görmedim, acaba neden ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt