6600'ı olanlar size bi sorum olacak ?? (ben cevabımı aldım saolun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
6600'ı olanlar size bi sorum olacak ?? (ben cevabımı aldım saolun)
beyler ya hani bu n70 de falanda oluo hani üstteki kapama tuşuna basınca kapat genel sessiz falan çıkıoya onun en altında bide hatsız çıkıo.. yani telefonu hat olmadanda açabiliosun yada işte hat takılıyken telefon açık olsada hat kapalı oluo yani arayanlar fln ulaşılamıo.. işte her neyse sorum: bu özellik 6600'da da warmı acaba ?????

CEWAP ALINDI SAOLUN

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Telefonu fly modda çalıştırmak için program vardı sanırım dosyalar bölümünde vardır ;)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi

elmyra

Üye
6600 da böyle bir özellik kesinlikle yok ve artı bişey daha sitede sadece erkekler yok ona göre bir hitap sözcüğü kulllanırsan daha iyi olacak sanırım :vur:vur:vur:vur:vur

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
6600 da böyle bir özellik kesinlikle yok ve artı bişey daha sitede sadece erkekler yok ona göre bir hitap sözcüğü kulllanırsan daha iyi olacak sanırım :vur:vur:vur:vur:vur

pardon :utan ya ağz alışkanlığı :utan kusura bakmayın .. bu arada çok saol tşrklr :utan:utan

elmyra

Üye
bişey değil kardeşş :?sl?k:?sl?k:?sl?k:?sl?k

tolga_karakol

Üye
kardeş 6600ı uçuş modunda çalıştırmak için program var ama kendisinde böle bir özellik yok pro yu bulursam yollarım.

__Midas__

__Midas__

Üye
psiloc system tools işini görecektir , telefonunda böyle bir özellik yok çünki,,

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar saolun uçuş programı benm için önemli deil.. lazım deil yani.. sadece kendinde warmı yokmu onu öğrenmem gerekiodu.. tekrar saolun ;)

elmyra

Üye
iyiii öyleysee bir daha kii seferee napıyoruzzzz 1 si beyler diye bir hitap kullanmıyoruuuuzzzz

2 cisi sadece öygrenmek istiyorum lazım değil boşuna ugraşmayın sadece bilenler cevap versin diyoruzzzzzz :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
iyiii öyleysee bir daha kii seferee napıyoruzzzz 1 si beyler diye bir hitap kullanmıyoruuuuzzzz

2 cisi sadece öygrenmek istiyorum lazım değil boşuna ugraşmayın sadece bilenler cevap versin diyoruzzzzzz :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

arkadaşlar yakında maxicep kadın örgütü kurulacak biran önce taharuza geçelim birlikten kuvvet doğar...:ehe

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi

arzudan korkuyorum artık :cry: :korktum: :aman2:

elmyra

Üye
benden korkmanıza gerek yokk yaaaa ayıp ediyonuzzz arkadaslarrrr (ama sen yinede corumdan leblebi falan gönderirsenn anlaşırızzzz) :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
benden korkmanıza gerek yokk yaaaa ayıp ediyonuzzz arkadaslarrrr (ama sen yinede corumdan leblebi falan gönderirsenn anlaşırızzzz) :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
ayıpsınnn :D:ehe söle adres gönderiyim hemen :islik:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt