6600 otomatik mesaj gönderiyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkams

Üye
    Konu Sahibi
6600 otomatik mesaj gönderiyor acil yardım
Arkadaşlar bnm sorunum telefonuma mesaj geldimi direk otomatik olarak video ya bnzer birşey gönderiyor telefonu hem kasıyor hemde mesaj gönderilemedi die hata veriyor coq mesajlasan biriyim yardım plss :S:S:S format attım herşeyi denedim olmadıııı :@

celibar

celibar

Üye
virüs olabilir.teli bütün antivirlerle tara.

süperspeed

Üye
yardım edin ya kendi gönderiyor mesajı :((((((

bgursoy

bgursoy

Üye
bence telefonunu direk olarak formatla derim bence dene :oke:

muratkasap

Üye
mrba arkadaşım sorun bluoetutla alakalı kapat onu

cachme05

Üye
format at banada olmuştu

mermerciler

Üye
aynısını yaşadım hafıza kartı çıkart güvenilir bir virüs temizleme programı ile tarat mutlaka virüs var temizledikten sonra kartı sakın takma tele ikinci işlem telefonu formatla format için bunları uygula yıldız tuşu üç tuşu ve arama tuşu açma kapama tuşu bunların hepsine aynı anda bas yanlız telin kapalı olmalı önemli numaraların varsa onları al telefon sıfırlanacak bataryan dolu olmalı sanırım yardımcı olabildiysem ne mutlu:oke:

Piyanist7171

Üye
Arkadaşlar peki hafıza kartındaki virüs u nasıl sileceğiz

HasanSiyar

Üye
arkadaşlar aynısı bende de oluyo antivirlerle tarattım 2 sefer formatta attım ancak silinmedi hala içinde yardımcı olun ltfn

ferrariteam

Üye
bende de aynı sorun var

NewSoldier

NewSoldier

Üye
sorun çok büyük anlaşılan bi ara benimde kartıma guardian diye bi virüs girdi çıkmıyor çıkartana kadar neredeyse yeni bir hafıza kartı üretecektim.:D neyse format at ama hızlı biçimlendirme normal olarak ayrıca telede at sorun %100 düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt