Nokia 6600 Mesaj Gönderilemiyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
system_start()

system_start()

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 Mesaj Gönderilemiyor yardım
arkadaşlar nokia 6600 telefondan mesaj gönderemiyorum hat ile bir sorun yok aynı hattan k610i mesaj gönderebiliyorken 6600 gönderemiyor. denemek için avea numarama mesaj çektim ama Mesaj Gönderilemiyor. Kısa mesaj gönderilemedi hatası geliyor. hafıza kartımda 990 mesaj var onları sildim yine hata veriyor lütfen yardım edin telefoncuya gönderirsem uzun süre beklemek zorunda kalacam. yardım plsssss acil :off: :allalla: :hmmm :sopa: :aman2:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Mesajlar seçenek mesaj ayarları mesaj merkez numarasını kontrol et hattını belirtmemissin turkcell ise +905359010000 olarak kaydet.

system_start()

system_start()

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim numarayı değiştirince sorunum çözüldü :d: :oke: saol

ziyaacat

Üye
arkadaşlar nokia 6600 telefondan mesaj gönderemiyorum hat ile bir sorun yok aynı hattan k610i mesaj gönderebiliyorken 6600 gönderemiyor. denemek için avea numarama mesaj çektim ama Mesaj Gönderilemiyor. Kısa mesaj gönderilemedi hatası geliyor. hafıza kartımda 990 mesaj var onları sildim yine hata veriyor lütfen yardım edin telefoncuya gönderirsem uzun süre beklemek zorunda kalacam. yardım plsssss acil :off: :allalla: :hmmm :sopa: :aman2:
kardes oncelık sım kartını cıkar sım kartın metal yerını sıl ve sım kart yuvasının metal yerını sıl ufle ondan sonra avea vadofone turkcell kullanıyorsan musterı hızmetını ara mesaj merkez numarasını ıste ama telefon numaranı ver oyle verırler gır olur olmazsa hafıza kartına format at olmazsa telefonada format at dene olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt