6600 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

crazyenderoski

crazyenderoski

Üye
arkadaşım bataryanın telefona bağlandıgı yerde sorun war. altın renkli ince demirler bozulunca öyle oluo bendede 6600 war. ben o demirleri degistirdim şarzı 8-9 gün gidio:D

rondon

Üye
arkadşlar herkesin bayramını kutlarım
birde benim şarjım bir gün bile gitmiyooo

Melik80

Melik80

Üye
aynı sorun benim telefonda da var.. bence sorundan çok bu böledir yani başka bi şeyi yok..

kara_aksamon

Üye
benimkide oluyor

duro duran

Üye
arkadaşım benim 6600 ım var müzik dinledigim zaman 2 gun gıdıyor fazla kuacalamazsam 3 gun gıdıyor bence o sorun senın telde var

TURKUAZ55

TURKUAZ55

Üye
sen format at aslan aynısı bana olmuştu

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla ben telefonu sarja taksam ve 3 gün ellemesem dayanır ama sen kimbilir ne kadar konuşuyon kim bilir telefon şebeke bulabilmek için ne kadar enerji yiyor bazen avea gibi operatörlerde çekmeyince teşefon düşük sinyalleri çekmek için daha çok enerji harcıyormul mesela n73 ümün 3g sini kapattım çünkü bulunduğum yerde 3g yok ve boşuna da aramasın.

Bu arada telefonu çantanı koyup koymaman ya da cebine koyman bile etkiliyor(sıcaklık)

2lem2

Üye
formmat at dostuum telefonuna ondn yapıyor. ama hafıza kartını çıkarda yap :D

mamıdierzaza

Üye
ya benimde var 6600 şarj dolum süresi yarım saatte doluyo ama başka bir şarj cihazına taktığımda dolum süresi 2 3 saat alıyor ve 1 hafta ömürlü oluyor ben sorunu buldum sizde bi deneyin bakın

22sefa22

Üye
benimkide 19saat gidiyoo bataryayı degirtirip telofon normal bl-4c ama ben degiştirip bl-5c almaya düşünüyorumm sizce bi sorun olurmuu

umitbasci

umitbasci

Üye
1 gün anca işte

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende de aynı sorun var , pili çıkardıgımda taktıgımda sim kartı kabul etmiyor , neyse 1 saatte şarj oluyor 1 gün şarjı götürüyor , batarya zayıf diyor 1.5 gün götürüyor , bl-5c batarya var , nokia sitesine arkasındaki numarayı yazdım , değiştirilme gerekmiyor yazdı , ne yapabilirim , alalı 1 hafta oldu

mermerciler

Üye
kardeş 6600 ile ilgili her sorunu bilirim 6600 kullanıcısıyım uzun zamandır cok çabuk arıza yapar dilinden anlamayınca zor oluyor tabi telefonun batarya takıllan kısmına bak tırnaklarda problem olabilir tam temas edip etmediğini konturol et ve mümkünse temizle bataryayı da aynı şekilde temizle sorun çözülmezse bataryadan dır :oke:

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye
bendede war ama benim ki de 2 günü geçmiyo

kareem1987

Üye
1 gün gitmiyor.yan sanayi batarya ve şarj makinası kullanıyordum 3 senedir.şimdi batarya ve şarj makinasında orjinale dönsem telefon eski haline döner mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt