ben 5 senedır 6600 kullanıcısıyım ve 6600 ın uzerıne tel tanımıyorum 512 mb hafızakartı kullanıyorum. hıc sorun yasamadım daha.
ama hızlandırıcı program kurmanı tavsıya ederım.
dostum bende 512 mmc çok rahat kullanıyorum en ufak donma yok fazla program kurma soft format hard format at rahatlasın telefon ondan sonra kullanmaya devam et işlem kaydını 30 günden 1 güne indir kullanılan mesaj hafızasını telefon hafızasına getir temayı telefon hafızasına kur öyle kullan ilk açıldıgı zaman menüye girmek 5 sn alıyor sonra rahatlıyor benim telefon hiç kapanmadıgı için bi sorun yok
qanqalar bende 6600 var 1 yıldır 1 gb kartla kullanıyorum veeeeeeeee çok süper '''ben bu tlfn seviyorum ya''''
--------------- Ekleme ---------------
kimdemiş 6600 1 512mb kaldırmaz die ben 1 senedir 1 gb kartla kullanıyorum ve hiç bir sorun yok tavsie ederim ama su sekilde kaldırmaya bilir her 6600 aynı deil benim arkadaşlardada var program bile yüklenmiyor versiyonu düşük yheralde ondan
Arkadaşlar....Bendeki nokia 6600 da yaklaşık bir aydır 2Gb mmc kart kullanıyorum .Daha bir tıkanıklık yaşamadım.4Gb'tı denemedim.Tek çözüm mesajlar dahil tüm kayıtları özellikle oyunları bellek kartına yönlendirin.Bakmayın siz kataloglarında yazılı olan kapasitelere.Creative D.V. cam 316 foto video kayıt cihazı kataloğunda da bellek kartı maximum 1Gbaytı destekler diye yazıyordu.Şu anda 4Gb kart takılı.Bana mısın demedi.Tek problem kayıt cihazımın pilleri 14 saat video kaydına yetmiyor.Teşekkürler..
6600 kullanıyorum.hafıza kartım 512MB.telefonuda kasmıyor.hafıza kartının dolu olması kadar telefon hafızasının dolu olmasıda önemli.telefon hafızam çok fazla.hafıza karımdada 85MB boş yer var.hiç donmuyor.