6600 2 GB Hafıza Kartı Kaldırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
Son noktayı ben koydum 8GB bul kasmaz çünki tel sadece kendi hafızası dolu iken kasar hafıza kartı dolsa ne olurki yani kasmaz kimi kasar diyo tel bi işlem yaparken kendi hafızasını kullanır ve karta dadanmaz :)

... Kank o zaman niye kartı doldurunca tel kasiyo ? ... Yada nden kartı çıkartınca tel acayip hızlanıyo ... Hafıza kartları doluluk seviyesine göre kesinlikle işlemciden çeker ... Üstelik 3.5 w da bataryadan çekiyo :) ... kaldırır kaldırmaz orasını bilemem .. Deneyip görmek gerek :)

---------- Eklendi @ 14:20:26 ---------- Yazıldı @ 14:19:23 ----------

8 gb mmc bul getir sana 50 tl verecem :kop2:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

... Kank o zaman niye kartı doldurunca tel kasiyo ? ... Yada nden kartı çıkartınca tel acayip hızlanıyo ... Hafıza kartları doluluk seviyesine göre kesinlikle işlemciden çeker ... Üstelik 3.5 w da bataryadan çekiyo :) ... kaldırır kaldırmaz orasını bilemem .. Deneyip görmek gerek :)

---------- Eklendi @ 14:20:26 ---------- Yazıldı @ 14:19:23 ----------

8 gb mmc bul getir sana 50 tl verecem :kop2:

:) 8 gb bulursa bendende 50tl calisir. Bir bulsa :) maxi ailesinden baya musteri cikar.

yunus5055

yunus5055

Üye
:) 8 gb bulursa bendende 50tl calisir. Bir bulsa :) maxi ailesinden baya musteri cikar.

akılları sıra Millete fikir veriyorlar :) .. Birisi 8 gb tak çalışır diyo .. Diğeride flash yükle yoksa video açmaz diyo .. :kop2:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:kop2 bu bir denemedir. Dikkate almayin. Pardon

yunus5055

yunus5055

Üye
Burdan devam et ...

www.maxicep.com/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_QR

- - - Eklendi - - -

Niye link olmuyo ya bu ... Yine kafayı yedi :kop:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
cepten olyo. Sayfanin altina bak orda (forum mode) diye yazi var ona tikla.!!;)

- - - Eklendi - - -

cepten olyo. Sayfanin altina bak orda (Masaüstü Görünüm) diye yazi var ona tikla.!!;)
tekrar linke tikla!

:tşk: konuya geri donelim artik.:zuhaha:

ismailee

Üye
hadi lan 6600 1 gb hafıza kartı çalıştırıyomu.Ozaman Benim 6630 kesin 2 gb çalıştırır ben en fazla 512 mb diye biliyodum vay anasını:D

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Bulduk ya 8 GB MMC kart :)

elektirikci

Üye
arkadaşlar ben sipariş etim yarın 6630a 2GB hafıza kartı geliyo kaldirirsa yazarım. Kadirmassa ..........

ankaralim00

ankaralim00

Üye
kaldırmaz ben denedim olmadı.512 mb lik aldım oldu.:)

memocan279

Üye
bence kaldırmaz boşuna alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt