6600 2 GB Hafıza Kartı Kaldırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
6600 2 GB Hafıza Kartı Kaldırır mı?
Ben yıllardır 1 gb hafıza kartını sorunsuz kullanıyorum. Bi ara 2 gb almayı düşündüm ama bulamadım. Emin olmadığım için internettende sipariş vermedim. Deneyeniniz, bileniniz varmı kaldırır mı 2 gb ? bi yardım edin.

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq

lazbiya

Üye
telefon ölür...

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
ben denemedim
kullanım kılavuzunda yazmaz çünkü o tel çıktığında 1 gb lik kart yoktu en fazla 512mb vardı
bende kullanıyorum 6600
kaldırır mı bilmem :bilmem:

63urfalı

63urfalı

Üye
kaldırmaz

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Kaldırır Sadece Eğer Dosyan Olur ise Biraz Daha Yavaşlatır Telefon İşlemlerini Okadar.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
neden kaldırmasınki acaba

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kaldırmaz arkadaşım.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz içn saoln. anladğm kadarıyla hafıza doldukça yavaşlıo bu telefn 1 gb dewm ozaman saolun

hakann09

hakann09

Üye
kardeş 8gb taktım banamısın demedi çalışıyor bilesin

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
birader 8 gb fazla deilmi ya 2 gb kaldıracağını düşünüorm ama 8 gb fazla gibi duruo

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Çalışmaz arkadaşım hafıza doldukca telefon kasar kendine reset atar ...

adikom

adikom

Üye
Ben koca mustafapaşa da bilgisayar teknisyeniyim özgür bilgisayara gelip adem ben gösterim 2gb 4gb 1gb ve altı çok rahat destekliyor ama 8 denemedim arkadaşla dalga geçmişsiniz resmen

---------- Eklendi @ 19:27:25 ---------- Yazıldı @ 19:14:31 ----------

Ve reset atmıyor kasmıyor ama 8 gb lik bulamadım deneyemedim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ben koca mustafapaşa da bilgisayar teknisyeniyim özgür bilgisayara gelip adem ben gösterim 2gb 4gb 1gb ve altı çok rahat destekliyor ama 8 denemedim arkadaşla dalga geçmişsiniz resmen

---------- Eklendi @ 19:27:25 ---------- Yazıldı @ 19:14:31 ----------

Ve reset atmıyor kasmıyor ama 8 gb lik bulamadım deneyemedim

konuyu hortlatmıssınız ama yazayım dedim ne kadar fazla hafıza o kadar kasar o cihazı.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bence 2gb kaldirir. Bende 6630 var 2gb cok rahat kullaniyorum. Kasma masma yok. Ama telin dosya yoneticisini ve galeriyi kullanma bunlar kasar. Xplorer kullan.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Son noktayı ben koydum 8GB bul kasmaz çünki tel sadece kendi hafızası dolu iken kasar hafıza kartı dolsa ne olurki yani kasmaz kimi kasar diyo tel bi işlem yaparken kendi hafızasını kullanır ve karta dadanmaz :)

femtv

Üye
Son noktayı ben koydum 8GB bul kasmaz çünki tel sadece kendi hafızası dolu iken kasar hafıza kartı dolsa ne olurki yani kasmaz kimi kasar diyo tel bi işlem yaparken kendi hafızasını kullanır ve karta dadanmaz :)

öyle değil hafıza kartına dadanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt