6500 slide ses seviyesi çok düşük

Sponsorlu Bağlantılar

antig

Üye
hiç duyamıyorum yhaa

kadirassa

Üye
bendede var hiç bir sorun yok

hasanuzunay

Üye
müzik çalara gir ordan ayarları gir ordan ecolayzırı bulabilirsin!

orhaan48

orhaan48

Üye
yazılım güncelle

cambaz2006

Üye
bence değiştir kulaklığı yeni kulaklık taktır sanırım 15 tl

slave58

Üye
arkadaşım aynı sorun bende de vardı. hem konuşma hoparlörü hemde normal hoparlöründen ses çok az geliyordu. hoparlörleri değiştirddim sesler düzeldi. bir gün sonra dışa ses veren hoparlör yine kısıldı. dün akşam geri verdim adam dedi yine patlamış. çapak gitmş. az önce aldım telefnu ses şimdi iyi. bu sefer çift koruyucu koydu hoparlöre. bakalım ne olucak. belki sennin ki de patlamştır bir baktır ;)

denizkanli

Üye
aynı sorun bendede var

emre515151

Üye
Bende AYNISI OLUYO TELEFONLA GORUŞURKEN SES AZ GELİYO AHIZENIN YENİSİ ALDIM AMA YINE AYNI :PFFF 6500S

gorkemsengel

Üye
Ses çubuğu en üst seviyede ekolayzer ayarıda sadece müzik sesini arttırıyor. Bu teli kullanan arkadaşlar sesi net duyuyorlar mı acaba telle konuşurken ?

Bende de aynı telefon var ve bende konuşurken sesi az alıyorum. Mzik dinlerken ya da hoparlörü açtığımda normal ama sadece telefonda konuşurken ses çok az geliyor. Bende aynı sıkınıtıyı yaşıyorum. Sen çözümünü buldun mu, yoksa telefonu satcam

emo6306

Üye
%90 ses çıkışındadır problem. donanımsal yani...

beyaz tehlike

Üye
bende denedim oo ekolayzır ayarını ama ses yine aynı çıkıyor çok kısık müzik çalarken gyet iyi ama sorun tel ile konuşurken çok kısık bir çözüm

konyarapp

Üye
Arkadaşlar konuyu hortlatacagım herhalde ama benimde 6500c yi bugün güncelleme yaptım.Güncelledikten sonra arama yaptım karşımdakinin sesi duyulmayacak kadar azdı :S Sorun yazılımsal mı acaba ?Yere felanda düşmedi telefon ?Ekolayzır ayarlarını yaptım ama çözüm olmadı.Teşekkür ederim

Üst Alt