ya dostum merhaba bende 6500 slide war telefon kapanıp acıloyo kendı kendıne rest atıyo ne yapabılrım acill yardımm kafayı yedı bu telefonn beyazekran cıkıyo ondna sonra hici bişilem yapamadan kapanıyo bi yardımm etsennn
6500s versıon guncellemesı ( 4,64 ıken 8,30 oldu ) yaptıktan sonra flas calısmaz oldu neden kaynaklandıgı hakkında bı fıkrı olan var mı acaba yardımcı olursanız sevınırım
cümleten slmlar bende geçen pazar günü aldım Çok güzel bir telefon ama şöyle birşey farkettim duvar kağıdını ve telefon sesini hafıza kartından şeçtiğinizde arka kapağı çıkartırsanız ekrandaki ve telefonda şeçilen zil sesi ayarları gidiyor sizde de öylemi?
cümleten slmlar bende geçen pazar günü aldım Çok güzel bir telefon ama şöyle birşey farkettim duvar kağıdını ve telefon sesini hafıza kartından şeçtiğinizde arka kapağı çıkartırsanız ekrandaki ve telefonda şeçilen zil sesi ayarları gidiyor sizde de öylemi?
slm arkadaşlar herkese bu sorunuma bakın bi bendede nokia 6500s var 3aydır aldım süpper telefon tüm özellikleriyle beni çekiyor ama bir sorun var ki video çektiğim zaman flaş yanmıyor ve bu benim sinirimi bozuyor elin samsungunda bile bu özellik varken neden böyle şık bir telefonda yok anlamadım düşündümde yazılımsal bir sorun olabilirmi diye yeni versiyon güncelledim nemesis felanda yaptım ama olmadı lütfen yardım şimdiden teşekkürederim arkdaşlar
kardeşim ben sana yardımcı olayım ilk önce versiyonu güncelle güncelledikten sonra internetten nemesis programını indir daha sonra internetten tr kodu bak 6500s için tr kodu de gelir zaten daha sonra telefonu pc ye bağla programı aç programın sağ üst köşesinde 4 buton var 2.yi tıkla yine sağ üst tarafta tr kodu için boşluk var oraya yaz kaydet ve çık bu arada telefon bağlı olacak sonra telefonu bir kez aç kapa artık türkçe
çok şık bir telefon ama bazı can sıkıcı yonlerıde var dışında tasarım harikası ama calışması bazen çileden cıkartıyo kendıne reset atıyo video izlerken kasılıyor falan filan.bu kotu yonlerıde olmasa cıdden mukemmel bir telefn.yaklasık 4 aydır kullanıyorum.kendine gelmeye basladı ya ben ona alıstım yada o bana =)